Bonno & Nouschka part II – op het platteland

Weten jullie het nog? Deel 1 van de bruiloft van Bonno & Nouscka? Nee? Dan is het zeker de moeite waard om deze blog ook nog even te lezen en bekijken.

Zie: De zomerse bruiloft van Bonno & Nouschka 

Maar eerst neem ik jullie mee naar deel 2 van deze geweldige dag en dit geweldige bruidspaar. Waarom 2 x trouwen vraag je je misschien af, en laten we er niet teveel op ingaan, maar het kwam allemaal door jawel… Corona. Bah! Bonno & Nouschka zijn toen wel gewoon getrouwd, alleen overdag en met een intiem clubje, en nu… nu uitgebreid met veel mensen en een feest. En wat voor een feest!

Let's do this again!

Het is mooie weer vandaag en heerlijk warm, niet te heet en er staat een lekker briesje. Ik kom in de ochtend aan op de locatie. En wat een leuke locatie! Hoeve Biesland een boerderij in Delfgauw. Ze hebben ook nog een boerderijwinkel en door de bordjes te volgen kom ik aan bij het weiland.

Vandaag begint de dag met de First Look. Bijna de gehele dag zal midden de koeien en in het weiland plaatsvinden. 

Als ik aankom is de tent al mooi versierd en is alles gereed voor dit moment, dat zij elkaar opnieuw voor het eerst gaan zien op hun trouwdag. 2 jaar geleden was Nouschka nog zwanger van hun tweeling en kon zij haar oorspronkelijk uitgezochte trouwjurk niet meer aan. Vandaag kan zij eindelijk haar droomjurk aan en kunnen hun twee jongens alles ook nog eens meemaken, hoe bijzonder!

Nadat de jongens een beetje zijn bijgekomen is het tijd voor een korte fotoshoot. Bonno & Nouschka wilden geen lange of georganiseerde fotoshoot, zij wilden gewoon met elkaar door het weiland struinen, lekker ongedwongen en laten gebeuren wat er gebeurt. Prima! Ik volg wel 🙂

Alle daggasten zijn ondertussen gearriveerd en het is tijd om met z’n allen met een ouderwetse schoolbus te vertrekken naar een activiteit die voor de gasten nog even geheim is. 

We rijden van Hoeve Biesland naar Maassluis. De busreis op zich is al erg leuk en gezellig maar wat hierna komt is helemaal leuk! We gaan met zijn allen een heerlijk boottochtje maken over de Vaart. Het is prachtig weer vandaag dus beter gepland kon niet. Aan boord krijgen we allemaal een kopje koffie of thee met een lekkere tompouce. Geen slechte start van deze dag en we kunnen ook nog eens heerlijk genieten van een rondvaart.

Het is natuurlijk een unieke situatie en hier wil ik dan ook zeker gebruik van maken en Bonno & Nouschka zijn weer zo stoer om weer mee te gaan in mijn gekke ideeën :). Wij mogen van de schipper op het dak foto’s maken, de bruid mag nog even aan het stuur en ondertussen genieten de gasten van dit ontspannen avontuur. Alles is weer zeer geslaagd!

Time for the Ceremony

Na deze heerlijk boottocht is het tijd om terug te gaan naar de locatie waar de ceremonie zal plaatsvinden. Na weer een ritje in de schoolbus zijn wij weer aangekomen bij Hoeve Biesland. Alle gasten zijn daar ondertussen al gearriveerd en wachtten geduldig op het bruidspaar.

De tent ziet er echt op en top uit, het is gezellig vol en de decoratie maakt alles helemaal af.

Nadat iedereen een plekje had gevonden kan het bruidspaar eindelijk komen is het nu echt tijd voor dat waar het eigenlijk allemaal om draait… het ja-woord te midden van alle familie en vrienden.

Bonno arriveert met de jongens onder luid applaus, gevolgd door Nouschka met haar vader. Iedereen heeft er zo’n zin in! 

Buiten de tent begint het aardig donker te worden en licht te regenen, maar gelukkig zitten wij allemaal knus in deze sfeervolle tent tijdens deze liefdevolle en gezellige ceremonie.

Zoals de shoot mag alles lekker ongedwongen en de jongens stelen hier en daar heerlijk de show. De ambtenaar Bruno heeft er een heel leuk persoonlijk verhaal van gemaakt en na 2 jaar wordt vol overtuiging nogmaals het ja-woord uitgesproken.

Time to eat!

Na de toost is het tijd om lekker wat te eten. Op de tafels staan nacho’s met quacemole en er staat een Mexicaanse foodtruck buiten de tent waar iedereen verchillende burritos kan halen.

Het is ondertussen echt gaan regenen maar dat mag de pret echt niet drukken, iedereen geniet van het eten en de gezellige borrel. Er komt ook nog een ijskar waardoor iedereen ook nog kan genieten van een toetje.

Gimme a Swinging Dancefloor!

Het is nu tijd voor het feest en Bonno & Nouschka openen de avond door aan te komen met hamer en een bord op het nummer “Gimme a man after midnight”.  Aangekomen bij de DJ slaan ze het bord in de grond met daarop de tekst “Gimme Gimme Gimme a swinging dancefloor”. Na de laatste slag schieten de confettikanonnen de confetti de zaal in en is het feest officieel geopend. Dat had geen beter startsein geweest want iedereen gaat direct helemaal los!

Het bruidspaar wordt nog op de schouders gehesen en als ik naar huis ga is het feest nog in volle gang.

Wat een mooie, leuke dag weer en wat een eer dat ik hier voor een 2e keer bij aanwezig mocht zijn.