Film, een mooie trouwclip van jullie dag. Iedere trouwdag is uniek en ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Graag leggen wij naast de fotografie jullie mooie dag ook vast met bewegende beelden en maken daar dan een mooie filmische clip van. Indien het weer en de locatie dit toelaten behoren zelfs drone beelden tot de mogelijkheden.

Voor het vastleggen van de film werk ik met een vaste videograaf en wij werken echt als team samen op jullie dag. Film, en dus de videograaf is alleen in combinatie met de fotografie te boeken. Omdat wij alleen maar samenwerken vullen wij elkaar perfect aan.

Hoe werkt het?

Wij maken voorafgaand aan jullie dag een apart fotoplan voor de fotografie en een videoplan voor de film. Jullie kunnen zelf een nummer kiezen voor de clip. Wij denken na over de sfeer en wat past bij de muziek. Wij creëren ook speciaal beelden voor film. Dit levert een fantastische trouwclip op wat een mooie aanvulling is op jullie trouwfoto’s.

Uniek concept

Wij maken jullie film ook niet volgens een standaard concept. Elke film is uniek en stemmen we af op jullie trouwdag. Vertel me jullie verhaal, vertel me jullie plannen, zo maken we er samen een onvergetelijke dag van!

Hier zijn een aantal voorbeelden om jullie te inspireren. Have fun!

Een trouwdag in juli die stormachtig begon met een code oranje en windkracht 5, maar die daardoor zo mooi en intiem was!

Romy & Victor hadden de nacht ervoor al op deze mooie locatie geslapen en hadden beide een andere kamer bij het kasteel. Een heerlijk relaxte voorbereiding voor dit bruidspaar. Hun First Look was bij de ceremonie en was heel ontroerend.

De ceremonie was vanwege het weer naar binnen verplaats, naar de orangerie. Maar dit was zeker niet minder mooi! Heel erg mooi gestyled met bloemen en kaarsen, en hun lieve familie en vrienden maakten het geheel compleet. Heel mooi en intiem.

Na de taart en toost kwam de cocktailbar en hebben we, toen het een beetje was opgeklaard, een rondje door de tuin en om het kasteel gelopen voor een leuke korte fotoshoot. Een geweldig mooie en romantische trouwdag!

Wat een sfeervolle en mooie zonnige bruiloft in augustus was dit! Een geweldig leuk, lief en mooi bruidspaar met fantastische vrienden en lieve familie. Deze dag begon met een heerlijke voorbereiding en leuke First Look in de tuin. We hadden een shoot in een sfeervol bos en op de prachtige paarse hei. Een geweldig leuke, mooie en liefdevolle ceremonie met een bohemian aankleding en touch, midden in het bos. Tijdens het weglopen werden er witte rozenblaadjes gegooid. Een bbq in de avondzon en de dag afsluiten met golden hour en een knallende feestavond

Een heerlijke stralende dag in augustus, de hei volop in bloei, lieve familie, vrienden, en een heel erg mooi bruidspaar. Een liefdevolle ceremonie, een first look op de hei en heel veel mooie intieme momenten. Een dag om bij weg te dromen 🙂

Wilde bloemen, bijen, bloesembomen, doorkijkjes, haagjes, kippen, een witte pauw en een beschutte ceremonie plek aangekleed met mooie boeketten… echt romantiek ten top! Sander & Nicole trouwden bij De Hazelhof in Rijsbergen. Het was echt een heerlijke lente trouwerij met prachtige bloesem aan de bomen, een zacht zonnetje op een hele leuke en mooie locatie. Wat een sfeer! Een dag vol liefde met lieve vrienden en familie.

De super leuke en gezellige trouwdag van Stefan & Laura!

Stefan & Laura trouwden dit jaar juni in het mooie Maasland. Het was een hele leuke en gezellige dag met lieve familie en vrienden. Met Sefan Stolk als trouwambtenaar was de ceremonie echt een feestje. Een sweet table, hapje, shotjes en een grote toost en ode aan het leven en de liefde!

Wat een sfeervolle en mooie zonnige bruiloft in augustus was dit! Een geweldig leuk, lief en mooi bruidspaar met fantastische vrienden en lieve familie. Deze dag begon met een heerlijke voorbereiding en leuke First Look in de tuin. We hadden een shoot in een sfeervol bos en op de prachtige paarse hei. Een geweldig leuke, mooie en liefdevolle ceremonie met een bohemian aankleding en touch, midden in het bos. Tijdens het weglopen werden er witte rozenblaadjes gegooid. Een bbq in de avondzon en de dag afsluiten met golden hour en een knallende feestavond

Mitch & Michelle trouwden bij het normaal al zo mooie Slot Moermond, maar 22 december vlak voor kerst was helemaal romantisch en sfeervol. Kerstlichtje, warme chocolademelk, kaarsen, haardvuurtjes en heel veel warme en liefdevolle momenten. Geniet mee met deze heerlijke ‘winter wedding’.

Ok… in 1 woord… wauw! Deze regenachtige dag in september is absoluut niet in het water gevallen! Deze dag startte op de prachtige locatie Villa Augustus in Dordrecht. Op deze locatie vond ook de first look plaats en daarna hebben we de hele locatie gebruikt met allemaal mooie en bijzondere plekjes. Na de ceremonie in het stadhuis werd er gegeten, getoost en gefeest in het museum van Dordrecht met als afsluiting ook een optreden van Tino Martin!

Gewoon wow! Als ik deze dag in 1 woord moet omschrijven… onmogelijk! Het was een liefdevolle, romantische, gezellige, heerlijk ongedwongen en echt te gekke trouwdag bij Slot Moermond. Een romantische first look, muzikale en liefdevolle ceremonie, een mooie zonsondergang en als kers op de taart werd de avond afgesloten met een knallende openingsdans en een spetterende sterretjes haag.letterlijk! Wij hebben deze dag in foto en film mogen vastleggen. Bekijk deze leuke, geweldige, romantische trouwdag!

De intieme herfstbruiloft van Paul & Kristen. Een heerlijke romantische herfstbruiloft in Oktober! Dit leuke en lieve bruidspaar had hun first look in een gave vintage kas en trouwden in Katwijk. Een shoot in de Katwijkse duinen, aankomen in een bootje, een liefdevolle trouwceremonie in de kerk en een knaller van een feestavond!

Een om heerlijk bij weg te dromen. Tim & Lesley trouwden in het mooie Katwijk. Het was echt een heerlijke, warme dag met een nog veel stralender bruidspaar. Een leuke fotoshoot op een ‘geheime’ locatie, een liefdevolle ceremonie, nog een strand shoot met zonsondergang en een knaller van een feestavond… letterlijk! Wij hebben deze dag in foto en film mogen vastleggen. Bekijk deze leuke, geweldige, romantische trouwdag!

Luke & Lisanne trouwden bij het Houtse Meer en hun dag had echt alles… regen, wind en zonneschijn. Van wandelen in het bos & heerlijk uitwaaien op het strand, en een ceremonie onder een sfeervolle tent met een lach en een traan… maar vooral heel veel liefde!

De trouwdag van Erik & Iris was 1 groot feest, ook om vast te mogen leggen! Het was een stralende dag met een stralend bruidspaar. De ceremonie vond plaats in Hotel New York. Van rijden over de Erasmusbrug tot uitwaaien op de kade en na een leuke tour door Rotterdam vond het diner plaats in the Boathouse Kralingen. Allemaal gevolgd door een spetterend feest en een knallend einde… letterlijk!