PAUL & EMMA

Wij zijn zo blij dat we de fotografie op onze bruiloft aan Chantal hebben toevertrouwd. Chantal doet alles voor het mooiste resultaat en is niet bang voor een beetje avontuur. Aan boord stappen van een zeilboot of door de brandnetels om op de mooiste plekjes te komen, Chantal doet het gewoon. En de resultaten zijn ons zoveel waard!

Chantal was de hele dag aanwezig op onze bruiloft. Wij zijn enorm blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. De resultaten geven een fantastisch mooi beeld van hoe onze dag is geweest. Daarom hebben wij ook gekozen om de dag in een fotoboek vast te leggen. En wauw, het boek is zo gaaf geworden. Herinneringen vastgelegd voor het leven.

Ik raad Chantal zeker aan!

MARTIJN & ELLENOOR

Vanaf moment 1 hadden wij een super fijne klik met Chantal. De gesprekken vooraf en de trouwdag zelf gingen helemaal vanzelf. Álle mooie en bijzondere momenten zijn precies goed vastgelegd.

 

Binnen een aantal dagen na de bruiloft hadden we de foto’s al binnen en niet lang daarna een onvergetelijke film. Daarnaast hebben we ook een prachtig op maat gemaakt trouwalbum bij haar samengesteld.

We zouden Chantal iedereen kunnen aanraden. Haar expertise zorgt ervoor dat je alles uit handen kunt geven en volledig kunt vertrouwen op een goed eindresultaat.

BENTE & STIJN

Chantal heeft ervoor gezorgd dat we onze dag dalijk perfect kunnen herbeleven met haar prachtige foto’s en video’s.

Op deze bijzondere dag was haar invulling alles wat we nodig hadden, haar manier van werken en omgang met ons was perfect. Wij raden iedereen die gaat trouwen Mooi Bruidspaar aan!

SVEN & CATELIJNE

Chantal is een HELD!! ZO ontzettend blij met haar als onze fotograaf!! Ze luistert goed naar je wensen, en regelt op de dag zelf dat iedereen doet wat er van ze verwacht word! Wij kregen 1 dag na onze bruiloft al een prachtige preview! je kan haar altijd bellen voor vragen echt TOP!!

RICARDO & MICHELLE

Wij hebben deze week de foto’s en video terug gehad van onze bruiloft en wat zijn we blij! Het is een perfecte weerspiegeling van hoe onze dag is geweest en Chantal heeft precies onze meest kwetsbare en mooiste momenten van de dag vastgelegd!

 

Vanaf het moment dat wij gingen plannen wisten wij al dat Mooi Bruidspaar onze dag moest vastleggen en al onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen! We hebben een fantastische dag gehad en onwijs gelachen tijdens de foto’s en het filmen, we voelden ons heel erg op ons gemak en dat is ook zeker terug te zien!

ROBBERT & DAGMAR

Alleen maar lof voor de foto’s en film die ze van onze bruiloft hebben gemaakt!

 

Prachtige foto’s, gezellige ongedwongen sfeer en de film is prachtig geworden op onze eigen gekozen muziek. We hadden geen andere fotograaf en videograaf willen hebben.

NIELS & RACHEL

Op 22 juli 2022 is onze bruiloft geweest. Chantal heeft ons tijdens de dag en voorafgaand geholpen ten aanzien van de foto’s. Ze heeft ons alle tijd en ruimte gegeven om te bedenken wat we voor foto’s wilde hebben. Ze heeft ons waar nodig geadviseerd en ondersteund. Op de dag zelf was ze echt een professional. Ze heeft ons gerustgesteld. Gezegd wat we het beste konden doen voor de foto’s maar ook de ruimte gegeven om te zeggen wat we zelf wilde. Ze heeft ons geadviseerd om met rook aan de slag te gaan. Dit was echt fantastisch.

 

Daarnaast was ze echt een steun en toeverlaat. Het allerbelangrijkste waren de foto’s, maar wat ongelofelijk mooi zijn die geworden! Ze is echt een aanrader. Ik had me geen mooiere foto’s kunnen voorstellen.

Prijzen van professionele fotografen over het algemeen zijn wellicht hoger als wat je in eerste instantie zou verwachten, maar dit was het dubbel en dwars waard. Ik raad Mooi Bruidspaar aan iedereen aan.

RAOUL & SABINE

In deze gekke coronaperiode hebben we de flexibiliteit van Chantal flink op de proef gesteld. Maar liefst tweemaal hebben we onze bruiloft moeten uitstellen en Chantal bewoog gewoon met ons mee. Het kennismakingsgesprek die we in 2019 met haar hadden was vriendelijk en zorgde ervoor dat we voor haar kozen.

 

Op de trouwdag zelf was het erg warm, maar dat maakte Chantal niets uit. De fotoshoot in het bos was erg fijn. Ook zocht Chantal zelf naar mooie plekken of details die vastgelegd konden worden. Ook de foto’s in de avond met sterretjes zijn fantastisch geworden!

Lieve Chantal, ook nog via deze deze weg hartstikke bedankt voor de foto’s en de hele fijne dag!

RICARDO & MYRTHE

Dankzij Chantal echt hele mooie foto’s van onze bruiloft waar we van iedereen complimenten over krijgen! Chantal was ook fijn met de voorbereiding, snel met communicatie en ook flexibel ivm een keer verschuiven van de Bruiloft door Corona.

Super blij dat we de keuze hebben gemaakt voor Mooi Bruidspaar en ik weet zeker dat we over jaren nog kunnen genieten van de mooie foto’s! Zonder twijfel een aanrader.

JEREMY & MAUELA

Vanaf het eerste contact al een super goed gevoel en wat een fijne energie heeft deze TOP fotograaf. De communicatie verliep heel goed, waardoor wij in alle rust naar onze dag konden toeleven. Op de dag zelf lieten wij ons leiden door Chantal en hebben daar geen moment spijt van gehad. De foto’s en het album zijn super mooi geworden en elke keer wanneer wij het album open slaan, denken wij weer terug aan onze mooie dag. Echt een dikke aanrader!

NIELS & PAULIEN

De communicatie voor (en na) onze bruiloft verliep erg prettig, Chantal reageert altijd erg snel.
Chantal en Salvain hebben onze bruiloft prachtig vastgelegd. Ze stellen je op je gemak en nemen alle tijd tijdens de fotoshoot om de mooiste plekjes uit te zoeken en mooie beelden te maken.
Op de trouwlocatie zelf hadden ze allebei een goed gevoel voor het vastleggen van de spontane momenten. En riepen ze ons erbij als ze zagen dat het zonlicht prachtig was om nog een paar extra foto’s te schieten. Dezelfde avond hadden we al een preview van onze foto’s binnen.

Het uiteindelijke resultaat van de foto’s en video’s brengt ons constant terug naar onze mooiste dag, we krijgen er geen genoeg van. Ze hebben echt naar onze wensen geluisterd.
Chantal heeft ook ons fotoalbum vormgegeven. Wij hebben de foto’s uitgekozen en Chantal heeft door haar ervaring nog wat extra foto’s toe weten te voegen om het verhaal van de dag compleet te maken.

THOMAS & KARLIJN

Wat zijn wij blij met Chantal als onze fotograaf.

Dankzij haar voelden wij ons vanaf het eerste moment op ons gemak. Geen enkele foto komt geposeerd over, maar elke foto straalt spontaniteit uit. Chantal was daarnaast ook erg professioneel en dacht goed mee met de invulling van onze dag (zowel vooraf als tijdens de bruiloft). We hebben van meerdere gasten terug gehoord dat Chantal een lieve en fijne fotograaf was en dat kunnen wij alleen maar beamen!

Bij een bruidsfotograaf vonden wij het ook heel belangrijk dat je bijna vergeet dat deze aanwezig is. Ook dit heeft Chantal goed gedaan! Geen moment hebben we het idee gehad dat Chantal ‘in de weg’ liep en we hebben echt van elkaar kunnen genieten. Toch is het gelukt om elk mooi moment om de foto te krijgen.

Chantal heeft onze dag op een mooie manier vastgelegd zodat we hier nog heel vaak van kunnen nagenieten.

STEFAN & NAOMI

Chantal is een lieve, rustige meid. Stelt je op je gemak, neemt de dag met je door, voorziet je waar nodig van advies mbt de planning en denkt in van alles en nog wat mee. Communicatie loopt heel soepel en… Ze maakt nog eens fantastische foto’s ook! Wat een plaatjes zijn het geworden.

Ook haar man heeft bij ons gefilmd en ook die video is om door een ringetje te halen. Wat een vakwerk. Ook na de bruiloft helpt ze en denkt ze mee met het kiezen van het fotoboek en geeft ze hierin goede adviezen. Ik zou Mooi Bruidspaar zéker aanraden! Chantal, je bent fantastisch! Bedankt!

Liefs, Stefan en Naomi

BONNO & NOUSCHKA

Ons eerste gesprek met Chantal (Mooi Bruidspaar) was heel fijn. Ze heeft ons wegwijs gemaakt in bruidsfotografie en veel kanten van haar werk laten zien. Hierdoor hebben we goed onze voorkeuren voor trouwfoto’s op een rijtje kunnen krijgen.

 

We hebben de bruiloft (en daarmee het fotopakket) moeten aanpassen i.v.m. het corona virus en de komst van twee kleintjes, maar gelukkig was dit bespreekbaar en mogelijk. Op de dag zelf was Chantal helemaal in haar element. Ze is vrolijk, spontaan (fietste met een bakfiets gewoon mee in onze trouwstoet) en professioneel.

Ze heeft zoveel mooie foto’s gemaakt, zowel met de fotoshoot als mooie, grappige en emotionele momenten gedurende de dag, waardoor we de dag echt beleven!

BILLY & INGE

Wij vonden het fijn dat Chantal open staat voor ideeën, maar ook feedback geeft op bijvoorbeeld de tijdsplanning. Het is fijn om met iemand samen te werken die al ervaring heeft met het beleven van zo’n dag.

 

Chantal was een van de eerste personen die wij zagen op onze dag en de sfeer was gelijk goed. Ze heeft alles vastgelegd wat wij vooraf hadden doorgegeven en speelde ook goed in op ad hoc verzoeken.

Wij hebben de foto’s aan een deel van onze gasten laten zien en iedereen was enthousiast over hoeveel momenten er waren vastgelegd zonder dat ze het door hadden. Chantal is een harde werker en kan dit ook nog eens onopvallend, terwijl ze alles van dichtbij heeft vastgelegd!

STEFAN & MONIEK

Zij heeft door onze gesprekken goed aangevoeld wat voor sfeer wij zochten. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt.

Tijdens de shoot heeft ze ons en onze kinderen goed op ons gemak gesteld. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en niks is haar te gek. Ze is heel professioneel. Ze ziet bijvoorbeeld perfect waar het licht mooi valt of hoe je mooie effecten kunt creëren.

Twee dagen na onze bruiloft kregen we al een preview. En wat waren wij blij verrast! Wij hebben nog getwijfeld of we een fotograaf wilde, maar zijn ontzettend blij dat wij voor Chantal hebben gekozen en zouden haar bij iedereen aanbevelen!

LEENDERT & LUCIENNE

5 sterren… eigenlijk nog te weinig!! Chantal verdiend er zeker 10! In 1 woord : Fantastisch!

 

Bij Chantal is niks teveel, zij staat overal voor open. Ze denkt graag met je mee en deinst nergens voor terug. Chantal heeft oog voor de kleinste details en de mooiste momenten.

Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor ‘Mooi Bruidspaar’ gekozen hebben. We hebben echt genoten en alle foto’s zijn echt fantastisch!

We hebben op en na onze trouwdag zoveel complimenten over jou mogen ontvangen, niet normaal!

Kortom ‘Mooi Bruidspaar’ is echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen. Daar krijg je absoluut geen spijt van!

Chantal, je bent echt een fotografe van topklasse!!

KEVIN & ILONA

In één woord: Fantastisch!!! Echt een aanrader. Chantal is heel aanstekelijk in haar enthousiasme en we hebben enorm genoten van haar aanwezigheid op onze dag!

PATRICK & RAYSHANI

Chantal, een echte vakvrouw die haar vak uitoefend met heel veel passie, liefde en openhartigheid.

Onze dag was volmaakt. Het was klein, intiem en Chantal leek alsof ze bij de familie hoorde. Je had niet door dat ze foto’s aan het maken was. Chantal luistert goed naar je wensen en dat was terug te zien in de foto’s, ze zijn echt prachtig geworden.

Chantal, je bent een topper!! Bedankt voor alles.

Liefs Rays & Pat

JORN & ILSE

Mede dankzij Chantal hebben wij onwijs genoten van onze prachtige huwelijksdag!

Alles in bespreekbaar en dus niets is te gek, ze is makkelijk te bereiken, ze neemt de tijd (ook voor alle setjes foto’s van de dag gasten die wij graag wilde hebben), het enthousiasme straalt ervan af en fantastische resultaten!

Van deze foto’s gaan we zeker nog jaren nagenieten. Zeker een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!
Je bent een topper Chantal!

LARS & MARLOES

Chantal heeft echt fantastisch werk geleverd. Tijdens het eerste gesprek was ze meteen super enthousiast en hadden we al een hele goede klik. Het was meteen duidelijk dat zij onze dag ging vastleggen. En wat heeft ze onze verwachtingen waar gemaakt!

We hebben prachtig bewerkte foto’s gekregen, van alle bijzondere momenten. Ook de kleine momenten tussen (dag)gasten heeft ze prachtig vastgelegd. Super bijzonder omdat wij als bruidspaar niet alle momenten mee kunnen krijgen op zo’n dag. Op de fotoshoot ’s ochtends na, hebben we amper gemerkt dat Chantal er was. Super fijn, want daardoor ben je totaal niet bezig met hoe je op de foto staat en komen hierdoor juist de leukste en meest spontane foto’s. We hebben alle foto’s na een maand al binnen gekregen en zijn super tevreden! Aanrader!