Recensies

Recensie Wijnand & Stefanie

Mooi Bruidspaar, oftewel Chantal, is in 1 woord fantastisch. Eerst een kennismakingsgesprek gehad waarin wij uitleg kregen en tips waarop te letten. Beide hadden direct een goed gevoel en hebben Chantal geboekt. Vlak voor de bruiloft neem je alles nog door. Op de dag zelf was Chantal erg enthousiast, open en vol goede ideeën. Wij voelde ons al snel op ons gemak. Ook erg belangrijk ze loopt/staat totaal niet in de weg. Eerste resultaat middels een preview gekregen en die foto’s zijn al fantastisch. Ik kan maar een ding zeggen: wil je prachtige en ongedwongen foto’s dan MOET je voor Mooi Bruidspaar gaan, het is je geld dubbel en dwars waard!

 

 

 

 

Recensie Diederik & Robyn

Wij waren heel blij met Chantal op onze bruiloft. Alles ging erg ongedwongen en spontaan.

Ik had best duidelijk beeld van wat ik wilde (stoer en niet te zoetsappig) en Chantal speelde daar helemaal op in en kwam met leuke aanvullende ideeën. Hele mooie foto’s!

Ook voor en na de bruiloft een fijne communicatie.

 

 

 

 

Recensie Edwin & Petra

Vanaf onze eerste ontmoeting tijdens een beurs in Delta hotel hadden wij al een goed gevoel bij Mooi Bruidspaar!

Meteen gevraagd of ze nog vrij was op onze trouwdatum, ja hoor! De afspraken werden gemaakt en vanaf eerste gesprek met Chantal valt haar spontaniteit en enthousiasme op waardoor wij ons meteen op ons gemak voelde. Zij heeft onze trouwdag tot een onvergetelijke dag gemaakt met schitterende foto’s en een geweldig mooi album, die nu nog steeds een grote glimlach op onze gezichten tovert.
Chantal is de gehele dag erbij geweest en spontaan naar iedereen, ze maakte foto’s zonder dat het opviel. Wat zo mooi was is vooral door haar spontaniteit en creativiteit zij bij mijn man de glimlach op zijn gezicht vast kon houden, SUPER dank je wel Chantal!

Chantal bedankt voor alles!! Mooi Bruidspaar is echt een aanrader!

 

 

 

 

Recensie Bas & Sandra

Wij hebben een super ervaring met Chantal van Mooi Bruidspaar.
De fotoshoot met onze kinderen op onze bruiloft was een heel groot succes! De contacten met Chantal verliepen heel soepel en ze voelde goed aan wat wij mooi vonden. De kinderen en wij voelde ons erg op ons gemak bij haar wat resulteerde in hele mooie, spontane foto’s en een heel mooi trouwalbum.

Bedankt Chantal dat je een van onze mooiste dagen van ons leven hebt vastgelegd met jouw lens!

 

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-leon-lisetRecensie Leon & Liset

Door Chantal kunnen wij onze dag echt weer herbeleven!!! Wat een geweldige foto’s!
Je merkte eigenlijk niet dat ze er heel dag dag bij was en daardoor hebben we zulke mooie spontane foto’s!

Wij raden haar zeker aan!!!

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-bram-jaimyRecensie Bram & Jaimy

Gezellige, spontane meid, die onwijze mooie foto’s maakt!
Helemaal naar onze wensen! Ook niet onbelangrijk is dat ze goed met kinderen om kan gaan!
Ze werkt alleen en toch flexibel in haar drukke werk schema.
Wij zijn erg blij met de foto’s van onze bruiloft!
Zeker een aanrader!!

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-mathijn-lucinda

Recensie Mathijn & Lucinda

Chantal denkt mee en zorgt ervoor dat de dag van je leven perfect vastgelegd wordt.
Zijn leuke en spontane foto’s, niks gedwongen.

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-huub-christaRecensie Huub & Christa

Ontzettend blij geweest met Chantal als onze fotografe. Communicatie vooraf ging goed, alle ideeën kunnen bespreken en alles ging zoals we hadden gehoopt. Niemand heeft gemerkt dat ze er was en tijdens onze shoot samen was het ontzettend gezellig! Foto’s heel snel geleverd en ontzettend mooi resultaat! Zou iedereen aanraden!

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Ewout & Esther-2Recensie Ewout & Esther

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en dat heeft Chantal van Mooi Bruidspaar heel mooi vast weten te leggen. Chantal is een heel professionele vakvrouw die zichtbaar plezier heeft in haar werk. De fotoreportage aan het begin van de dag verliep heel ontspannen en heeft prachtige plaatjes opgeleverd. Ook bij onze twee zoons straalde het plezier er vanaf! Verder was Chantal gedurende de dag op de juiste momenten op de juiste plekken, terwijl ze voor ons juist redelijk onzichtbaar was. Hierdoor hebben we niet alleen een hele relaxte dag gehad, maar zijn ook de foto’s ter herinnering aan de dag heel spontaan.

Bedankt voor deze waardevolle foto’s! Ewout & Esther (11-06-2016)

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Wouter & Bianca

Recensie Wouter & Bianca

Mooi Bruidspaar, ofwel Chantal, kunnen we het beste omschrijven als een professionele, spontane, flexibele en gezellige fotografe! Onze wens was een ongedwongen foto reportage van de hele dag van onze bruiloft en dat is super geslaagd! De aankleding, de ontmoeting, ceremonie , diner en het feest alles is vastgelegd zonder dat we erg hadden dat ze er was! Dit maakt het voor ons dat we met hele mooie fotobeelden terug kunnen kijken op 27-05-2016.

 

 

 

 

Recensie Ties & Evelien

Chantal was fantastisch. Ze is super spontaan, vrolijk en professioneel. We hadden direct zo’n gevoel van ‘die willen we er wel bij hebben op onze bruiloft’. Ze luisterde naar onze wensen en kwam direct met ideetjes waarmee we dan ook weer verder konden. Op onze dag zelf was ze ontspannen, gezellig en vrolijk naar iedereen, maar tegelijkertijd super-professioneel. Ze had duidelijke aanwijzingen tijdens de fotoshoot, zodat we precies wisten hoe we moesten staan voor de gaafste foto’s. Tijdens onze ceremonie, borrel en feest hebben we haar nauwelijks opgemerkt terwijl ze toch alle belangrijke momenten (en veel meer.. :)) super mooi heeft vastgelegd!

 

 

 

 

Arien & Meike-18915-460

Recensie Ariën & Meike

Chantal is een super spontaan mens die heel goed onze wensen heeft aangevoeld en uitgevoerd.

Ze is ontzettend professioneel, maar tegelijkertijd staat ze heel dicht bij je (letterlijk en figuurlijk) en hebben we ook de grootste lol gehad. De foto’s en het album zijn fantastisch geworden. Nu kunnen wij onze dag blijven herbeleven!

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Jelmer-&-Arlette

Recensie Jelmer & Arlette

Wat was het een bijzondere dag om mee te maken. Chantal heeft onze dag perfect weten vast te leggen. Tijdens onze eerste ontmoeting wisten we al vrij snel dat Chantal onze fotograaf moest worden. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze toegepast. Ze had alles netjes voorbereid en foto ideeën die wij vergeten waren heeft ze toch allemaal gemaakt. De gehele dag heeft ze onze mooiste momenten vastgelegd. Ze maakte met iedereen een praatje, ze voelde als een gast op onze bruiloft.

Wij zijn dan ook dik tevreden over het eindresultaat. Mochten we ooit een fotograaf nodig hebben dan is Chantal de eerste die we bellen.

 

 

 


Martijn& Linda 14Recensie Martijn & Linda

Wij hebben een prachtige dag gehad en Chantal heeft deze dag feilloos en prachtig vastgelegd! Zij heeft in het voortraject, tijdens de bruiloft en na de bruiloft bij het maken van het foto album ruim de tijd voor ons genomen om uitleg te geven wat er allemaal kan en zij heeft ons goede adviezen gegeven over de ‘save the date kaart’, de uitnodiging, de foto momenten op de trouwdag en het foto album.

Ook stelde zij onze jonge kinderen op hun gemak zodat ook van hen hele mooie foto’s zijn gemaakt. Niets is Chantal te gek en ze laat duidelijk merken dat ze erg veel plezier in haar werk heeft en haar vak heel goed verstaat! Wij zijn blij met en trots op het eindresultaat en komt door Chantal.

Na afloop excuseerde zij zich voor het versturen van de factuur voor haar werkzaamheden, dat geeft aan dat zij bescheiden is, maar ik durf wel te stellen dat als zij het dubbele had gevraagd, dan had dat nog steeds meer dan verdiend geweest!

Dus: wij kunnen Chantal van harte aanbevelen en wij zullen Chantal in de toekomst altijd vragen om weer foto’s te komen maken tijdens welke gelegenheid dan ook!

 

 

 


Radi & Danielle 7Recensie Radi & Danielle

Wij zijn heel blij met de fotoreportage van onze bruiloft.
Het was een GEWELDIGE dag en Chantal is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aanwezig geweest. Vooraf kwam ze met ideeën en vroeg ze naar onze wensen en stijl. Op de dag gebeurt er zo veel en is het erg fijn dat Chantal zorgt dat alles wat we wilden ook daadwerkelijk gebeurt.

Ze heeft ook al eerder bij een familielid foto’s gemaakt op een afscheidsreceptie en daardoor leerden we haar kennen. Door haar spontane manier van werken en de reportage waren wij ervan overtuigd dat we haar er graag bij wilden hebben op onze bruiloft.

Ook de details van het aanleveren van de foto’s, berichtjes met een voorproef van een foto en de aandacht die ze ervoor, tijdens, maar ook achteraf voor je heeft is SUPER!

Ze denkt met je mee en heeft ons met alles goed geholpen. We kijken terug op een super dag en hebben daar nu ook hele mooie foto’s van. Naast een mooie bruidsreportage heeft ze ook de bedankkaart ontworpen en hebben we een prachtig fotoboek. Hierbij heeft ze echt heel goed geluisterd naar onze wensen/stijl en heeft ze details gebruikt van onze kaart.

We raden haar zeker aan bij anderen en mochten we zelf weer een fotograaf nodig hebben, wordt dit zeker weten Chantal!

 

 

 


Roland & Irene 11Recensie Roland & Irene

Chantal voelde meteen aan wat bij ons als bruidspaar paste. Zo vol energie, creativiteit en plezier, het is gewoon een feestje om haar erbij te hebben op je trouwdag. Op een ongedwongen manier weet ze de mooiste plaatjes te creëren, niet alleen van te voren maar ook spontaan in het moment en tijdens de afwerking.

Mooi Bruidspaar werkt met prachtige kwalitatief hoogwaardige producten. Leuk om weg te geven maar vooral een prachtige tastbare herinnering aan onze mooiste dag!

 

 

 

 

Bas & Anouk 13Recensie Bas & Anouk

Chantal heeft onze mooiste dag op de mooiste momenten vastgelegd. Van te voren hebben we met elkaar een aantal ideeën besproken. Chantal had zich goed voorbereid door verschillende ideeën aan ons te laten zien. Op de dag zelf heeft ze heel veel fantastische foto’s gemaakt. Tijdens het feest heb je niet in de gaten dat Chantal foto’s aan het maken is. Het gaat allemaal heel natuurlijk en professioneel.

Na de bruiloft wil je het liefst zo snel mogelijk beeldmateriaal zien. Ook dit kwam heel snel en konden we mooi pronken met onze foto’s!

 

 

 


Mooi-Bruidspaar-recensie-Andre-en-HeleneRecensie André & Hélène

Chantal heeft een waanzinnig rapportage van onze bruiloft gemaakt. Ze was er de hele dag bij, van vroeg tot heel laat, maar bleef tot aan het eind energiek, enthousiast en creatief. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

 

 

 

 

Menno & Kim 6Recensie Menno & Kim

Chantal heeft goed geluisterd en veel meegedacht hoe wij onze trouwdag het liefst vast wilden leggen. Iets wat waarschijnlijk niet meeviel want wij hadden zelf totaal geen idee! Niet teveel geposeerd en niet teveel/te duidelijk bewerkt dat vonden wij belangrijk. Uiteindelijk is een beetje poseren natuurlijk altijd nodig maar zo ziet het er op de foto’s niet uit! Wat wij verder heel fijn vonden was de ongedwongen sfeer en het meedenken in de voorafgaande gesprekken en ook zeker op de dag zelf. Chantal was ook ontzettend snel met het leveren van de dvd met de foto’s erop! Na een week hadden we alles al in huis! Wij raden Mooi Bruidspaar aan iedereen aan. En als wij zelf nog eens een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij Chantal terug.

 

 

 


Arne & MarloesRecensie Arne & Marloes

De kracht van Mooi Bruidspaar is de professionaliteit van Chantal. Zij is creatief, luistert naar je wensen en ze werkt vanuit een ongedwongen sfeer.
Chantal heeft veel ervaring met bruidsfotografie en vormgeving. Naast een mooie bruidsreportage heeft ze ook de uitnodiging ontworpen en hebben we een prachtig fotoboek als aandenken. Over zowel de samenwerking als het resultaat zijn wij heel tevreden en wij zouden iedereen Mooi Bruidspaar aanraden.

 

 

 


Bas & Jessica kinderboerderijRecensie Bas & Jessica

Wij hebben genoten van de fotoreportage. De sfeer was heel relaxed en dat zie je terug op de foto´s.
Heel belangrijk voor ons was dat Chantal niet nadrukkelijk aanwezig was maar toch overal foto´s van heeft gemaakt waardoor iedereen er compleet natuurlijk en niet geposeerd op staat.

Onze wensen stonden centraal en dat heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige reportage konden maken en een schitterend album hebben.

Mooi Bruidspaar is een echte aanrader!

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Stephan-en-KimRecensie Stephan & Kim

Dankzij ”MOOI BRUIDSPAAR”, is de MOOISTE dag van ons leven,
op zo’n MOOIE manier vastgelegd, dat we de MOOIE herinneringen van die dag,
op een super MOOIE manier terug kunnen kijken
en wij ons die dag echt het MOOISTE BRUIDSPAAR
van de wereld voelden!
…….En nog steeds!

Dankjewel Chantal!

 

 

 


Mooi-Bruidspaar-recensie-Martijn-&-Patricia2Recensie Martijn & Patricia

Mooi Bruidspaar is absoluut een aanrader voor iedereen die hun trouwdag op een mooie en onvergetelijke manier wil laten fotograferen. Door de ongedwongen sfeer die Mooi Bruidspaar creëert tijdens de dag zelf ontstaan de meeste mooie foto’s. Wij zullen altijd op een mooie dag terug kunnen kijken door middel van deze foto’s.

 

 

 


Mooi Bruidspaar-recensie-Sander en MarcellaRecensie Sander & Marcella

Chantal heeft een prachtige reportage van onze dag gemaakt. De foto’s zijn heel spontaan en super mooi geworden. Ook heeft zij onze uitnodiging ontworpen waar we erg trots op zijn!

 

 

 


Mooi-Bruidspaar-recensie-Danny-en-EmmieRecensie Danny & Emmie

Mooi Bruidspaar maakt mooie, spontane, leuke en creatieve foto’s in een prachtig album! Wij kijken mede hierdoor terug op een onvergetelijke dag! Mooi Bruidspaar is zeker een aanrader!