Bekijk hieronder de mooie recensies die ik heb mogen ontvangen van verschillende bruidsparen die jullie voor gingen…

 

 

 

 

Patrick & Rayshani

Chantal, een echte vakvrouw die haar vak uitoefend met heel veel passie, liefde en openhartigheid.

Onze dag was volmaakt. Het was klein, intiem en Chantal leek alsof ze bij de familie hoorde. Je had niet door dat ze foto’s aan het maken was. Chantal luistert goed naar je wensen en dat was terug te zien in de foto’s, ze zijn echt prachtig geworden.
Chantal, je bent een topper!! Bedankt voor alles.

Liefs Rays & Pat

 

 

 

 

Tarik & Priscilla

Het eerste kennismakingsgesprek met Chantal voelde heel goed dat we gelijk zoiets hadden: Zij wordt onze fotograaf voor onze bruiloft!

Van te voren aangegeven wat voor soort stijl we wilden qua foto’s. Ze heeft hier goed naar geluisterd. De foto’s zijn werkelijkwaar perfect!

Dankzij haar humor, enthousiasme en liefde voor het vak maakt ze echt de mooiste en spontaanste foto’s, waar we nog heel lang van kunnen nagenieten!

 

 

 

 

Lars & Marloes

Chantal heeft echt fantastisch werk geleverd. Tijdens het eerste gesprek was ze meteen super enthousiast en hadden we al een hele goede klik. Het was meteen duidelijk dat zij onze dag ging vastleggen. En wat heeft ze onze verwachtingen waar gemaakt! We hebben prachtig bewerkte foto’s gekregen, van alle bijzondere momenten. Ook de kleine momenten tussen (dag)gasten heeft ze prachtig vastgelegd. Super bijzonder omdat wij als bruidspaar niet alle momenten mee kunnen krijgen op zo’n dag. Op de fotoshoot ’s ochtends na, hebben we amper gemerkt dat Chantal er was. Super fijn, want daardoor ben je totaal niet bezig met hoe je op de foto staat en komen hierdoor juist de leukste en meest spontane foto’s. We hebben alle foto’s na een maand al binnen gekregen en zijn super tevreden! Aanrader!

 

 

 

 

Randall & Amy

Chantal is een leuke vrouw, nuchter en vol humor. Daar houden wij van. We hadden een loveshoot gewonnen en wisten daarna al snel dat we Chantal als bruidsfotograaf wilde hebben.

De planning liep niet helemaal zoals gepland maar daar speelde Chantal goed op in. De eerste foto’s kregen wij enkele dagen na de bruiloft al te zien en de rest binnen 3 weken, top!

Prijs/Kwaliteit: Uitstekend!

 

 

 

 

Martin & Danielle

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het al gelijk goed.

Op de dag zelf heeft Chantal ons heel relaxed laten voelen en zo heeft ze perfect de sfeer van de dag in de foto’s weten vast te leggen.

Iedereen was superenthousiast, over zowel de foto’s als over Chantal zelf.

Niets dan lof!

 

 

 

 

Jorn & Ilse

Mede dankzij Chantal hebben wij onwijs genoten van onze prachtige huwelijksdag!

Alles in bespreekbaar en dus niets is te gek, ze is makkelijk te bereiken, ze neemt de tijd (ook voor alle setjes foto’s van de dag gasten die wij graag wilde hebben), het enthousiasme straalt ervan af en fantastische resultaten!

Van deze foto’s gaan we zeker nog jaren nagenieten. Zeker een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!
Je bent een topper Chantal!

 

 

 

 

Colin & Shanna

Chantal heeft fantastische foto’s gemaakt en heeft erg haar best gedaan om aan onze wensen te voldoen.
Ze luisterde naar al onze wensen en heeft ook heel erg meegedacht!
Wij zijn super tevreden!

 

 

 

 

Luuk & Suzanne

Chantal (eigenaresse van Mooi Bruidspaar) is een topper!! Ze is heel relaxed, gezellig en professioneel. Ze weet waar ze het over heeft, komt met leuke originele ideeën en levert perfecte foto’s! Wij zijn zo blij dat wij voor haar hebben gekozen. Ze is er bijna de hele dag bij geweest en we voelde ons erg op ons gemak bij haar.

Ze levert ongelimiteerd de foto’s wat dus resulteerde in veel prachtige foto’s. Onze foto’s hebben wij op usb in een luxe houten box met ons logo ontvangen.
De dag na ons huwelijk kregen wij al een preview met 6 hele mooie foto’s. Ideaal om al aan vrienden en familie te laten zien. Chantal maakt ook ons trouwalbum en wij kijken er met veel plezier naar uit.

 

 

 

 

Tom & Marin

Ruim van te voren hebben we een kennismakingsgesprek gehad bij Chantal in Vlaardingen om de mogelijkheden door te bespreken. Chantal kwam heel enthousiast en professioneel op ons over, waarna we haar gelijk hebben geboekt. Qua uren is zij erg flexibel en ze kan ook goed middels voorbeelden laten zien wat zij in het verleden voor foto’s heeft gemaakt.Op de dag zelf was het enorm fijn een hardwerkende fotograaf te hebben die duidelijk heel veel kennis heeft waar zij mee bezig is. Wij zagen vooraf best wel op tegen het maken van de foto’s van ons samen, maar dit heeft door de aanwijzingen van Chantal geresulteerd in prachtige foto’s. We hoefden zelf ook helemaal niet op te letten wanneer we bijvoorbeeld het beste met zonsondergang foto’s konden maken, dit hield Chantal allemaal in de gaten en wanneer nodig werden wij er gelijk bij geroepen. Dit zorgde voor veel rust. Tijdens de bruiloft zelf ook veel positieve reacties van familie en vrienden over Chantal gehad. Onder andere omdat zij heel attent was, zo lette ze bijvoorbeeld op of ieders kleding goed zat, ook buiten de foto om en ze hield alle speciale momenten in de gaten om deze op de foto te kunnen zetten. Chantal is heel creatief. We hebben een enorme diversiteit aan foto’s gekregen en vielen van de ene wauw en verbazing in de andere. Wij hadden ook een videograaf. Chantal en de videograaf kenden elkaar van te voren niet. Hier is Chantal heel professioneel mee omgegaan, je merkte er niets van en ze spraken onderling af hoe de samenwerking het beste kon verlopen.

Niets dan lof voor deze fantastische fotograaf, echt een aanrader!

 

 

 

 

Marco & Danique

Chantal is een topper!

Een super fijne aanvulling voor een spannende dag. Mooi Bruidspaar komt met goede ideeën en geeft je een goed gevoel op de dag zelf. Alles gaat vanzelf, je hoeft alleen maar te lachen!

Een aanrader als je een ervaren fotograaf wilt die je een goed gevoel geeft en er echt een feestje van maakt.
We hebben erg gelachen. Dank je wel voor deze super leuke dag!
Mede dankzij jou hebben we genoten!!!

 

 

 

 

Auke & Lucie

Ze is altijd bereikbaar en je kunt alles overleggen. Maakt super mooie foto’s.

Familie en vrienden zijn ook erg enthousiast over de foto’s.
Kortom erg goede ervaring met Mooi Bruidspaar.

Aanrader!

 

 

 

 

Robert Jan & Roxanne

Lieve Chantal, Wat ben je een topper!!

Mede dankzij jou hebben we een topdag gehad. Je enthousiasme, je professionaliteit en je gezelligheid.
We zijn echt super blij met de foto’s en zouden iedereen jou aanraden.

Je merkt dat jij je werk met heel veel plezier doet. Heel erg bedankt!

Liefs Robert Jan en Roxanne

 

 

 

 

Menno & Laura

Vorige jaar hadden mijn schoonzus en zwager, Chantal als fotograaf op hun bruiloft. Toen was er eigenlijk gelijk al een hele goede klik. De foto’s van hun waren dan ook echt prachtig! Toen werd ik ten huwelijk gevraagd, direct wisten wij al wie wij wilde als onze fotografe, Chantal! Geen twijfel over mogelijk.

Een aantal dagen voor de bruiloft hebben we nog met elkaar afgesproken om wat dingetjes te bespreken, wat wensen, de tijden, etc. Chantal brengt haar enthousiasme dan ook echt over en wij hadden er nog meer zin in! Op de dag zelf was het ook echt heel leuk, eerst heeft ze foto’s gemaakt van de bruidegom tijdens het aankleden en vervolgens kwam ze naar mij (de bruid). Het is bizar om te zien hoe Chantal plekken en momenten ziet. Dit zagen wij ook toen wij echt foto’s gingen maken. Ze hielp ons enorm, ook met lachen en hoe wij moesten gaan staan voor de mooiste foto. Ze heeft zelf voor ons in de brandnetels gestaan! Het eindresultaat van deze foto is dan ook echt heel mooi!

Chantal is een geweldige fotografe en hele leuke en gezellige vrouw. Ze hoorde eigenlijk gewoon bijna bij de familie! Heel erg bedankt voor alles en je foto’s zijn prachtig! Hierdoor kunnen we deze dag telkens opnieuw beleven. Ben ook erg benieuwd dalijk naar het eindresultaat van ons trouwalbum!

Groetjes, Menno en Laura

 

 

 

 

Duncan & Celine

In 1 woord GEWELDIG! Een top mens die met liefde dit werk doet!

Tijdens het eerste gesprek al meteen een klik. De shoot ging vanzelf en ze gaf goede tips. Doet zeker iets met jou wensen tot een fantastisch resultaat.
Kan het niet anders beschrijven.

Zeker een aanrader!

 

 

 

 

Paul & Susanne

Wat een mooie herinnering hebben wij van onze bruiloft, door de reportage die Chantal gemaakt heeft. Zij heeft onze dag van begin tot eind met oog voor detail vastgelegd en we kijken met veel plezier terug. We beleven de dag dan helemaal opnieuw. Daarom zijn we zo ontzettend blij dat we voor Chantal hebben gekozen! We kunnen haar van harte aanbevelen.

Zo kwam zij ’s ochtends al aan toen de hair- en make-up artist mij en onze dochters op ons mooist maakte. Ik was emotioneel, omdat het een bewolkte dag was met kans op wat regen. Zij kwam vrolijk en vol enthousiasme binnen, zag mij zitten en heeft me meteen op mijn gemak gesteld door uit te leggen dat we juist met dit weer perfect licht hadden om de foto’s te laten slagen. Vanaf toen heb ik me met alle vertrouwen over gegeven, wist ik dat ik in goede handen was en dat het allemaal op z’n pootjes terecht zou komen.

Tijdens de eerste kennismaking was onze eerste indruk goed; wij zagen een spontane, enthousiaste dame die duidelijke uitleg gaf van de mogelijkheden, ideeën aandroeg en open stond voor onze wensen. Gaf eerlijk aan als zij dacht dat iets niet zou werken. Had daarop ook meteen advies hoe het dan beter tot zijn recht zou komen, of iets helemaal te skippen. Dit gaf voor ons een blijk van professionaliteit en vertrouwen.

Wat ook heel fijn was, is dat zij op de juiste momenten (ceremonie, borrel en diner) discreet aanwezig was. Dit zorgde voor spontaan beeld, in plaats van gemaakte plaatjes. Paul en ik vonden de shoot samen bij de bunkers één van de leukste momenten van de dag. Chantal gaf goede aanwijzingen die ook goed overkwamen, ondanks dat we helemaal in elkaar op gingen, haha! Ze draaide nergens haar hand voor om, heeft zelfs in het zand gelegen! Ook het moment ervoor in het parkje met onze dochters wist Chantal de dametjes goed te begeleiden.

Chantal heeft gezellig met ons en onze gasten meegegeten met het diner. Tijdens de bruiloft, maar ook achteraf kregen we zeer positieve reacties van onze familie en vrienden over haar aanwezigheid.

Bedankt lieve Chantal!!

 

 

 

 

Leendert & Lucienne

5 sterren… eigenlijk nog te weinig!! Chantal verdiend er zeker 10! In 1 woord : Fantastisch!

Bij Chantal is niks teveel, zij staat overal voor open. Ze denkt graag met je mee en deinst nergens voor terug. Chantal heeft oog voor de kleinste details en de mooiste momenten.

Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor ‘Mooi Bruidspaar’ gekozen hebben. We hebben de foto’s nog niet gekregen, wel de voorproefjes. En aan de voorproefjes te zien worden alle foto’s echt fantastisch!

We hebben op en na onze trouwdag zoveel complimenten over jou mogen ontvangen, niet normaal!

Kortom ‘Mooi Bruidspaar’ is echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen. Daar krijg je absoluut geen spijt van!

Chantal, je bent echt een fotografe van topklasse!!

 

 

 

 

Wijnand & Stefanie

Mooi Bruidspaar, oftewel Chantal, is in 1 woord fantastisch. Eerst een kennismakingsgesprek gehad waarin wij uitleg kregen en tips waarop te letten. Beide hadden direct een goed gevoel en hebben Chantal geboekt. Vlak voor de bruiloft neem je alles nog door. Op de dag zelf was Chantal erg enthousiast, open en vol goede ideeën. Wij voelde ons al snel op ons gemak. Ook erg belangrijk ze loopt/staat totaal niet in de weg. Eerste resultaat middels een preview gekregen en die foto’s zijn al fantastisch. Ik kan maar een ding zeggen: wil je prachtige en ongedwongen foto’s dan MOET je voor Mooi Bruidspaar gaan, het is je geld dubbel en dwars waard!

 

 

 

 

Diederik & Robyn

Wij waren heel blij met Chantal op onze bruiloft. Alles ging erg ongedwongen en spontaan.

Ik had best duidelijk beeld van wat ik wilde (stoer en niet te zoetsappig) en Chantal speelde daar helemaal op in en kwam met leuke aanvullende ideeën. Hele mooie foto’s!

Ook voor en na de bruiloft een fijne communicatie.

 

 

 

 

Edwin & Petra

Vanaf onze eerste ontmoeting tijdens een beurs in Delta hotel hadden wij al een goed gevoel bij Mooi Bruidspaar!

Meteen gevraagd of ze nog vrij was op onze trouwdatum, ja hoor! De afspraken werden gemaakt en vanaf eerste gesprek met Chantal valt haar spontaniteit en enthousiasme op waardoor wij ons meteen op ons gemak voelde. Zij heeft onze trouwdag tot een onvergetelijke dag gemaakt met schitterende foto’s en een geweldig mooi album, die nu nog steeds een grote glimlach op onze gezichten tovert.
Chantal is de gehele dag erbij geweest en spontaan naar iedereen, ze maakte foto’s zonder dat het opviel. Wat zo mooi was is vooral door haar spontaniteit en creativiteit zij bij mijn man de glimlach op zijn gezicht vast kon houden, SUPER dank je wel Chantal!

Chantal bedankt voor alles!! Mooi Bruidspaar is echt een aanrader!

 

 

 

 

Bas & Sandra

Wij hebben een super ervaring met Chantal van Mooi Bruidspaar.
De fotoshoot met onze kinderen op onze bruiloft was een heel groot succes! De contacten met Chantal verliepen heel soepel en ze voelde goed aan wat wij mooi vonden. De kinderen en wij voelde ons erg op ons gemak bij haar wat resulteerde in hele mooie, spontane foto’s en een heel mooi trouwalbum.

Bedankt Chantal dat je een van onze mooiste dagen van ons leven hebt vastgelegd met jouw lens!

 

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-leon-lisetLeon & Liset

Door Chantal kunnen wij onze dag echt weer herbeleven!!! Wat een geweldige foto’s!
Je merkte eigenlijk niet dat ze er heel dag dag bij was en daardoor hebben we zulke mooie spontane foto’s!

Wij raden haar zeker aan!!!

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-bram-jaimyBram & Jaimy

Gezellige, spontane meid, die onwijze mooie foto’s maakt!
Helemaal naar onze wensen! Ook niet onbelangrijk is dat ze goed met kinderen om kan gaan!
Ze werkt alleen en toch flexibel in haar drukke werk schema.
Wij zijn erg blij met de foto’s van onze bruiloft!
Zeker een aanrader!!

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-mathijn-lucinda

Mathijn & Lucinda

Chantal denkt mee en zorgt ervoor dat de dag van je leven perfect vastgelegd wordt.
Zijn leuke en spontane foto’s, niks gedwongen.

 

 

 

 

mooi-bruidspaar-recensie-huub-christaHuub & Christa

Ontzettend blij geweest met Chantal als onze fotografe. Communicatie vooraf ging goed, alle ideeën kunnen bespreken en alles ging zoals we hadden gehoopt. Niemand heeft gemerkt dat ze er was en tijdens onze shoot samen was het ontzettend gezellig! Foto’s heel snel geleverd en ontzettend mooi resultaat! Zou iedereen aanraden!

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Ewout & Esther-2Ewout & Esther

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en dat heeft Chantal van Mooi Bruidspaar heel mooi vast weten te leggen. Chantal is een heel professionele vakvrouw die zichtbaar plezier heeft in haar werk. De fotoreportage aan het begin van de dag verliep heel ontspannen en heeft prachtige plaatjes opgeleverd. Ook bij onze twee zoons straalde het plezier er vanaf! Verder was Chantal gedurende de dag op de juiste momenten op de juiste plekken, terwijl ze voor ons juist redelijk onzichtbaar was. Hierdoor hebben we niet alleen een hele relaxte dag gehad, maar zijn ook de foto’s ter herinnering aan de dag heel spontaan.

Bedankt voor deze waardevolle foto’s! Ewout & Esther

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Wouter & Bianca

Wouter & Bianca

Mooi Bruidspaar, ofwel Chantal, kunnen we het beste omschrijven als een professionele, spontane, flexibele en gezellige fotografe! Onze wens was een ongedwongen foto reportage van de hele dag van onze bruiloft en dat is super geslaagd! De aankleding, de ontmoeting, ceremonie , diner en het feest alles is vastgelegd zonder dat we erg hadden dat ze er was! Dit maakt het voor ons dat we met hele mooie fotobeelden terug kunnen kijken op 27-05-2016.

 

 

 

 

Ties & Evelien

Chantal was fantastisch. Ze is super spontaan, vrolijk en professioneel. We hadden direct zo’n gevoel van ‘die willen we er wel bij hebben op onze bruiloft’. Ze luisterde naar onze wensen en kwam direct met ideetjes waarmee we dan ook weer verder konden. Op onze dag zelf was ze ontspannen, gezellig en vrolijk naar iedereen, maar tegelijkertijd super-professioneel. Ze had duidelijke aanwijzingen tijdens de fotoshoot, zodat we precies wisten hoe we moesten staan voor de gaafste foto’s. Tijdens onze ceremonie, borrel en feest hebben we haar nauwelijks opgemerkt terwijl ze toch alle belangrijke momenten (en veel meer.. :)) super mooi heeft vastgelegd!

 

 

 

 

Arien & Meike-18915-460

Ariën & Meike

Chantal is een super spontaan mens die heel goed onze wensen heeft aangevoeld en uitgevoerd.

Ze is ontzettend professioneel, maar tegelijkertijd staat ze heel dicht bij je (letterlijk en figuurlijk) en hebben we ook de grootste lol gehad. De foto’s en het album zijn fantastisch geworden. Nu kunnen wij onze dag blijven herbeleven!

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Jelmer-&-Arlette

Jelmer & Arlette

Wat was het een bijzondere dag om mee te maken. Chantal heeft onze dag perfect weten vast te leggen. Tijdens onze eerste ontmoeting wisten we al vrij snel dat Chantal onze fotograaf moest worden. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze toegepast. Ze had alles netjes voorbereid en foto ideeën die wij vergeten waren heeft ze toch allemaal gemaakt. De gehele dag heeft ze onze mooiste momenten vastgelegd. Ze maakte met iedereen een praatje, ze voelde als een gast op onze bruiloft.

Wij zijn dan ook dik tevreden over het eindresultaat. Mochten we ooit een fotograaf nodig hebben dan is Chantal de eerste die we bellen.

 

 

 


Martijn& Linda 14Martijn & Linda

Wij hebben een prachtige dag gehad en Chantal heeft deze dag feilloos en prachtig vastgelegd! Zij heeft in het voortraject, tijdens de bruiloft en na de bruiloft bij het maken van het foto album ruim de tijd voor ons genomen om uitleg te geven wat er allemaal kan en zij heeft ons goede adviezen gegeven over de ‘save the date kaart’, de uitnodiging, de foto momenten op de trouwdag en het foto album.

Ook stelde zij onze jonge kinderen op hun gemak zodat ook van hen hele mooie foto’s zijn gemaakt. Niets is Chantal te gek en ze laat duidelijk merken dat ze erg veel plezier in haar werk heeft en haar vak heel goed verstaat! Wij zijn blij met en trots op het eindresultaat en komt door Chantal.

Na afloop excuseerde zij zich voor het versturen van de factuur voor haar werkzaamheden, dat geeft aan dat zij bescheiden is, maar ik durf wel te stellen dat als zij het dubbele had gevraagd, dan had dat nog steeds meer dan verdiend geweest!

Dus: wij kunnen Chantal van harte aanbevelen en wij zullen Chantal in de toekomst altijd vragen om weer foto’s te komen maken tijdens welke gelegenheid dan ook!

 

 

 


Radi & Danielle 7Radi & Danielle

Wij zijn heel blij met de fotoreportage van onze bruiloft.
Het was een GEWELDIGE dag en Chantal is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aanwezig geweest. Vooraf kwam ze met ideeën en vroeg ze naar onze wensen en stijl. Op de dag gebeurt er zo veel en is het erg fijn dat Chantal zorgt dat alles wat we wilden ook daadwerkelijk gebeurt.

Ze heeft ook al eerder bij een familielid foto’s gemaakt op een afscheidsreceptie en daardoor leerden we haar kennen. Door haar spontane manier van werken en de reportage waren wij ervan overtuigd dat we haar er graag bij wilden hebben op onze bruiloft.

Ook de details van het aanleveren van de foto’s, berichtjes met een voorproef van een foto en de aandacht die ze ervoor, tijdens, maar ook achteraf voor je heeft is SUPER!

Ze denkt met je mee en heeft ons met alles goed geholpen. We kijken terug op een super dag en hebben daar nu ook hele mooie foto’s van. Naast een mooie bruidsreportage heeft ze ook de bedankkaart ontworpen en hebben we een prachtig fotoboek. Hierbij heeft ze echt heel goed geluisterd naar onze wensen/stijl en heeft ze details gebruikt van onze kaart.

We raden haar zeker aan bij anderen en mochten we zelf weer een fotograaf nodig hebben, wordt dit zeker weten Chantal!

 

 

 


Roland & Irene 11Roland & Irene

Chantal voelde meteen aan wat bij ons als bruidspaar paste. Zo vol energie, creativiteit en plezier, het is gewoon een feestje om haar erbij te hebben op je trouwdag. Op een ongedwongen manier weet ze de mooiste plaatjes te creëren, niet alleen van te voren maar ook spontaan in het moment en tijdens de afwerking.

Mooi Bruidspaar werkt met prachtige kwalitatief hoogwaardige producten. Leuk om weg te geven maar vooral een prachtige tastbare herinnering aan onze mooiste dag!

 

 

 

 

Bas & Anouk 13Bas & Anouk

Chantal heeft onze mooiste dag op de mooiste momenten vastgelegd. Van te voren hebben we met elkaar een aantal ideeën besproken. Chantal had zich goed voorbereid door verschillende ideeën aan ons te laten zien. Op de dag zelf heeft ze heel veel fantastische foto’s gemaakt. Tijdens het feest heb je niet in de gaten dat Chantal foto’s aan het maken is. Het gaat allemaal heel natuurlijk en professioneel.

Na de bruiloft wil je het liefst zo snel mogelijk beeldmateriaal zien. Ook dit kwam heel snel en konden we mooi pronken met onze foto’s!

 

 

 


André & Hélène

Chantal heeft een waanzinnig rapportage van onze bruiloft gemaakt. Ze was er de hele dag bij, van vroeg tot heel laat, maar bleef tot aan het eind energiek, enthousiast en creatief. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

 

 

 

 

Menno & Kim 6Menno & Kim

Chantal heeft goed geluisterd en veel meegedacht hoe wij onze trouwdag het liefst vast wilden leggen. Iets wat waarschijnlijk niet meeviel want wij hadden zelf totaal geen idee! Niet teveel geposeerd en niet teveel/te duidelijk bewerkt dat vonden wij belangrijk. Uiteindelijk is een beetje poseren natuurlijk altijd nodig maar zo ziet het er op de foto’s niet uit! Wat wij verder heel fijn vonden was de ongedwongen sfeer en het meedenken in de voorafgaande gesprekken en ook zeker op de dag zelf. Chantal was ook ontzettend snel met het leveren van de dvd met de foto’s erop! Na een week hadden we alles al in huis! Wij raden Mooi Bruidspaar aan iedereen aan. En als wij zelf nog eens een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij Chantal terug.

 

 

 


Arne & MarloesArne & Marloes

De kracht van Mooi Bruidspaar is de professionaliteit van Chantal. Zij is creatief, luistert naar je wensen en ze werkt vanuit een ongedwongen sfeer.
Chantal heeft veel ervaring met bruidsfotografie en vormgeving. Naast een mooie bruidsreportage heeft ze ook de uitnodiging ontworpen en hebben we een prachtig fotoboek als aandenken. Over zowel de samenwerking als het resultaat zijn wij heel tevreden en wij zouden iedereen Mooi Bruidspaar aanraden.

 

 

 


Bas & Jessica kinderboerderijBas & Jessica

Wij hebben genoten van de fotoreportage. De sfeer was heel relaxed en dat zie je terug op de foto´s.
Heel belangrijk voor ons was dat Chantal niet nadrukkelijk aanwezig was maar toch overal foto´s van heeft gemaakt waardoor iedereen er compleet natuurlijk en niet geposeerd op staat.

Onze wensen stonden centraal en dat heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige reportage konden maken en een schitterend album hebben.

Mooi Bruidspaar is een echte aanrader!

 

 

 

 

Mooi-Bruidspaar-recensie-Stephan-en-KimStephan & Kim

Dankzij ”MOOI BRUIDSPAAR”, is de MOOISTE dag van ons leven,
op zo’n MOOIE manier vastgelegd, dat we de MOOIE herinneringen van die dag,
op een super MOOIE manier terug kunnen kijken
en wij ons die dag echt het MOOISTE BRUIDSPAAR
van de wereld voelden!
…….En nog steeds!

Dankjewel Chantal!