LET'S GO FOR THE AWARDS

Met heel erg veel trots kan ik meedelen dat ik vorig jaar 5x genomineerd was en nu 2x genomineerd ben voor de BruidsFoto Award!

Uit een aantal van bijna 800 inzendingen koos de onafhankelijke en internationale vakjury foto’s die nu meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2024 en daarvan zijn er 2 van mij!

In elk van de 10 categorieën zijn er 10 foto’s genomineerd. Ik ben genomineerd in de categorie “Close Up” & “Bruidspaar”.

Op alle genomineerde bruidsfotokan online gestemd worden maar ik wil jullie natuurlijk vragen om op die van mij te stemmen! Willen jullie dit doen?

Dit kan via deze link: bruidenbruidegom.nl

STEM EN WIN

Ik weet dat het lastig zieltjes winnen is en met zoveel fantastische en professionele fotografen om mij heen, met andere mega goed foto’s, wordt het een pittige klus… maar ik waag toch een poging!

Ik wil je voor het stemmen dus zeker iets terug geven en wel een fotoshoot naar keuze twv 295 euro! Dit kan een familieshoot zijn, zwangerschap of pre- of after wedding. Stuur mij een mail dat je hebt gestemd, of laat je reactie achter op de winactie op instagram of facebook.

Stemmen kan tot 16 augustus en ik maak half september de winnaars bekend. Ga dus snel naar de website en breng je stem uit! bruidenbruidegom.nl