Unieke bruidsfoto’s waar de liefde vanaf spat!

MOOI BRUIDSPAAR

Ik ben Chantal en hopelijk binnenkort jullie bruidsfotograaf! Spontane en creatieve bruidsfoto’s, dat is waar ik voor sta. Het is mijn passie om jullie mooiste, leukste, liefste en gekste momenten vast te leggen.

Dit wordt één van de mooiste dagen uit jullie leven. En hierbij hoort een fotograaf die bij jullie past. Want als de klik er is zul je zien dat er ruimte is voor mooie, liefdevolle en spontane momenten. En neem van mij aan, juist die momenten leiden tot de allermooiste foto’s… en films!

Om te zien of wij matchen nodig ik jullie graag uit voor een videogesprek. We bespreken jullie wensen, mijn werkwijze en wie weet nog wat leuke nieuwe ideeën. Na afloop is het aan jullie de keuze of ik deel mag uitmaken van jullie grote dag.

Graag hoor ik op welke datum jullie gaan trouwen. Ik kijk er naar uit om er samen een onvergetelijke dag van te maken!

foto mooi bruidspaar
foto mooi bruidspaar videograaf
Mooie bruidsfoto’s aangevuld met een mooie

FILMISCHE CLIP

Willen jullie niet alleen mooie foto’s maar ook jullie trouwdag in bewegend beeld? Wij kunnen eventueel ook een mooie filmische trouwclip van jullie dag maken.

Mochten jullie voor het pakket gaan dan komen wij met 2 personen, ik Chantal en de videograaf Salvain, als team Mooi Bruidspaar jullie dag vastleggen.

Dus niet alleen jullie liefdevolle en spontane momenten in foto maar ook in film.