Ieder trouwalbum is uniek en jullie foto’s verdienen een mooi professioneel album.

Een mooi compleet album met naar jullie smaak vormgegeven pagina’s geeft een extra dimensie en een totaal andere beleving aan de foto’s. Door de foto’s mooi te combineren en ze terug te zien in een gedrukt album geeft een authentieker gevoel in plaats van de foto’s alleen maar digitaal te bekijken. Daarom levert Mooi Bruidspaar alleen exclusieve en kwalitatief hoogwaardige trouwalbums. Ieder album is uniek en geheel te personaliseren.

Ik heb diverse leveranciers waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij gaan samen per album alle opties doorlopen en afstemmen.

Een trouwalbum is absoluut niet verplicht en jullie beslissen dit definitief na jullie bruiloft. Jullie hebben inspraak qua foto’s in het album, jullie kiezen het type papier, het formaat en de afwerking voor de cover. Zo wordt het album helemaal naar wens afgestemd.

In mijn fotostudio heb ik diverse demoboeken beschikbaar die te bekijken zijn in het kennismakingsgesprek. Er wordt altijd eerst een offerte gemaakt als jullie het album na de trouwdag definitief hebben uitgezocht.

Op deze pagina vinden jullie een eerste impressie van de te leveren trouwalbums.

Mochten jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd contact opnemen.

foto trouwalbum wedding magazine
heading trouwalbum weddingmagazine

Naast alle mooie trouwalbums is het nu ook mogelijk om je eigen trouwmagazine te laten ontwerpen. Gevuld met alle mooie foto’s van jullie dag, eventueel aangevuld met mooie quotes of teksten zoals jullie vows of speeches van jullie gasten.

Hoe leuk om meerdere exemplaren te bestellen die jullie aan ouders, getuigen of vrienden kunnen geven om zo jullie mooiste dag opnieuw te beleven.

Getoond magazine: A4 staand formaat, 60 pagina’s, geprint en geniet, cover afgewerkt met mat laminaat. Inclusief vormgeving en 5 exemplaren, Prijs vanaf;

heading trouwalbum linnen collectie

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een tijdloos trouwalbum. Deze linnen collectie biedt een breed scala aan kleuren en heeft een enorme keuze aan gepersonaliseerde aanpassingen. 

Zoals op het voorbeeld is te zien is er de mogelijkheid om jullie namen in diepdruk goud op de cover te laten zetten. Een hele gave combinatie met de linnen box die is afgewerkt met een mooie houten zijkant.

Getoonde uitvoering: 25 x 25 cm, 30 pagina’s, 400 grams mat lustre fotopapier, Inclusief vormgeving en luxe box.

foto trouwalbum linnen collectie 02
foto trouwalbum nature collectie
heading trouwalbum nature collectie

Deze mooie houten collectie heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een rustieke elegantie. Een klassieke houten structuur gecombineerd met een rug en achteromslag in verschillende coatings, zoals linnen of leer.

Een hele favoriete collectie. In dit voorbeeld is de cover afgewerkt met een laser gravering. Deze is helemaal te personaliseren. De box is gemaakt van hetzelfde hout met een acryl doorschijnende deksel.

Getoonde uitvoering: 30 x 20 cm, 40 pagina’s, 400 grams mat lustre fotopapier, Inclusief vormgeving en luxe box.

heading trouwalbum classic collectie

Deze Classic Collection is met name gebaseerd op een photocover. Geheel te ontwerpen naar ieders wens en stijl maar vooral een hele mooie manier om jullie favoriete herinneringen van jullie dag afgedrukt te zien.

Dit is een collectie zonder grenzen voor alle creativiteit, omdat het opvalt door zijn fotografische omslag en de mogelijkheid heeft om volledig te worden gepersonaliseerd. 

Getoonde uitvoering: 25 x 25 cm, 40 pagina’s, Parelmoer 800 grams. Inclusief vormgeving en luxe box.

foto trouwalbum classic collectie
Mooi Bruidspaar Acrylic Collection - with leather and box
heading trouwalbum acryl collectie

Dit is een collectie ontworpen voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzonder en gedurfd trouwalbum. Een acryl cover met een ​​afbeelding gedrukt op parelmoerpapier of mat fotopapier. Heel mooi en uniek!

Deze collectie biedt ook een breed scala aan coatings voor de achteromslag. De perfecte keuze voor bruidsparen die hun herinneringen op een gave manier willen presenteren die zeker zal opvallen.

Getoonde uitvoering: 38 x 25 cm, 40 pagina’s, 400 grams fineart ultra mat  fotopapier. Inclusief vormgeving en luxe box.

heading trouwalbum velvet collectie

Dit is een collectie voor iedereen met een uitgesproken smaak. De premium fluwelen coating zorgt voor de perfecte balans tussen verfijning en zachtheid. Dit materiaal verandert licht van kleur wanneer het wordt aangeraakt en de zachte afwerking heeft een warme uitstraling.

Een perfecte optie voor bruidsparen die van elegantie houden en niet aarzelen om hun foto’s met enthousiasme durven te tonen.

Getoonde uitvoering: 38 x 25 cm, 40 pagina’s, Fine Art – Velvet 800 grams. Inclusief vormgeving en box in dezelfde luxe uitvoering.

foto trouwalbum velvet collectie
foto trouwalbum journal collectie
heading trouwalbum journal collectie

De Journal collectie is een verhaal op zich. De exclusieve cover, op maat gemaakt en afgewerkt met natuurlijk Toscaans leer, valt op door de mooie vlekjes en structuur die zo kenmerkend zijn voor echt leer. Het leren lint, dat het hele album omhult, maakt van dit album een echt dagboek met de mooiste herinneringen aan jullie dag. De perfecte keuze voor mensen die hun trouwfoto’s op een elegante en toch met een stoere touch willen terugzien.

Getoonde uitvoering: 30 x 30 cm, 50 pagina’s, 800 grams fineart ultra mat  fotopapier. Inclusief vormgeving.

heading trouwalbum leather collectie

Deze collectie weerspiegelt de kracht van authenticiteit en traditie: de coating van echt Toscaans leer, combineert de natuurlijke patronen en nuances om een ​​uniek kunstwerk te worden. Dit is de reden voor zijn luxueuze en exclusieve uitstraling, die versterkt wordt door zijn kleuren en robuustheid.

Een klassieke look die al zijn kenmerken combineert in een product dat is ontworpen om te verbazen.

Getoonde uitvoering: 30 x 25 cm, 40 pagina’s, Mat Lustre 800 grams met bladgoude afwerking. Inclusief vormgeving en box naar keuze.

Mooi Bruidspaar Leather Collection - with wooden box