Ieder trouwalbum is uniek en jullie bijzondere foto’s verdienen een mooi professionee
l album.

Een mooi compleet album met naar jullie smaak vormgegeven pagina’s geeft een extra dimensie en een totaal andere beleving aan de foto’s. Door de foto’s mooi te combineren en ze terug te zien in een gedrukt album geeft een authentieker gevoel in plaats van de foto’s alleen maar digitaal te bekijken.

Daarom levert Mooi Bruidspaar alleen exclusieve en kwalitatief hoogwaardige trouwalbums. Ieder album is uniek en geheel te personaliseren.

Een trouwalbum is absoluut niet verplicht en jullie beslissen dit definitief na jullie bruiloft. Jullie hebben inspraak qua foto’s in het album, jullie kiezen het type papier, het formaat en de afwerking voor de cover. Zo wordt het album helemaal naar wens afgestemd.

In mijn fotostudio heb ik diverse demoboeken beschikbaar die te bekijken zijn in het kennismakingsgesprek. Er wordt altijd eerst een offerte gemaakt als het album definitief is gekozen.

 

 

 

 

VOORBEELD BOEKEN

 

30 x30 cm album, houten box met transparante deksel en de cover is een combinatie van leer en hout. Lasergravure te personaliseren.
Donker houten box met lasergravure, het album is afgewerkt in echt leer met namen in blinddruk.
25 x 35 cm liggend, soft cotton papier en een leren cover met bedrukking.