Trouwalbum

Ieder trouwalbum is uniek en jullie foto’s verdienen een mooi professioneel album.

Een mooi compleet album met naar jullie smaak vormgegeven pagina’s geeft een extra dimensie en een totaal andere beleving aan de foto’s. Door de foto’s mooi te combineren en ze terug te zien in een gedrukt album geeft een authentieker gevoel in plaats van de foto’s alleen maar digitaal te bekijken. Daarom levert Mooi Bruidspaar alleen exclusieve en kwalitatief hoogwaardige trouwalbums. Ieder album is uniek en geheel te personaliseren.

Een trouwalbum is absoluut niet verplicht en jullie beslissen dit definitief na jullie bruiloft. Jullie hebben inspraak qua foto’s in het album, jullie kiezen het type papier, het formaat en de afwerking voor de cover. Zo wordt het album helemaal naar wens afgestemd.

In mijn fotostudio heb ik diverse demoboeken beschikbaar die te bekijken zijn in het kennismakingsgesprek. Er wordt altijd eerst een offerte gemaakt als het album na de trouwdag definitief is gekozen.

Hier een eerste impressie van de te leveren trouwalbums.

Nature Collection

Dit hele mooie album is een van de luxere uitvoeringen van de trouwalbums. Het album heeft een houten cover met een gepersonaliseerde lasergravure. Dit wordt naar smaak en stijl ontworpen en heeft zo een extra persoonlijke en unieke uitstraling .

De houten box waar het album in kan is ook naar wens af te stemmen. Er zijn meerdere opties mogelijk qua formaat en afwerking. Deze versie is uitgevoerd in het zelfde hout als de cover en heeft een transparante deksel waardoor je het album direct ziet.

Het getoonde formaat is 30 x 30 cm maar kan in diverse andere maten worden geleverd.

Fine Art Collection

Dit album heeft een leren cover met daarop de namen in wit gedrukt. Dit 35 x 25 cm album is ook in meerdere formaten te leveren, vierkant of liggend. Wat dit album typeert is het papier. Het is een heel mooi soft cotton fotopapier. Dit geeft een ultra matte uitstraling aan de foto’s. Heel erg bijzonder en dit geeft ook een mooie fine art uitstraling.

Iedere keuze heeft te maken met jullie gevoel, smaak en gewenste uitstraling. Alle albums zijn hoogwaardig afgewerkt en met aandacht vormgegeven. Voor de cover zijn er meerdere kleuren, stoffen en afwerkingen beschikbaar.

NeoClassic Collection

Dit trouwalbum heeft geen fotopapier maar boekpapier en is afgewerkt met een mat laminaat. Dit geeft een hele matte uitstraling en een satijnachtig gevoel aan de pagina’s.

Het getoonde formaat is 27 x 27 cm maar is in diverse formaten leverbaar.

Het album heeft mooie dikke pagina’s en een hele vlakke ligging waardoor de naad van het album bijna niet zichtbaar is. Foto’s kunnen dus mooi doorlopen en er zit geen vouw in het boek. De cover wordt gepersonaliseerd met een foto en naar wens met namen of datum. Ook de box waarin het album komt wordt naar wens ontworpen.

Tuscany Collection

Dit album heeft een leren cover met daarin de namen in diepdruk. De blinddruk is nu hetzelfde als het leer maar kan ook nog worden afgewerkt in goud of zilver.

Dit 30 x 30 cm album is ook in meerdere formaten te leveren, vierkant of liggend.

De houten box is afgewerkt met een dichte deksel en daarop een lasergravure die ook persoonlijk kan worden ontworpen. Er zijn meerdere kleuren hout beschikbaar en meerdere versie voor de box. Zo kan er ook een box geleverd worden met een foto bedrukking op de voorkant of kan deze box worden gecombineerd met een usb of losse foto’s.