Recensies

MARTIJN & ELLENOOR

Vanaf moment 1 hadden wij een super fijne klik met Chantal. De gesprekken vooraf en de trouwdag zelf gingen helemaal vanzelf. Álle mooie en bijzondere momenten zijn precies goed vastgelegd.

Binnen een aantal dagen na de bruiloft hadden we de foto’s al binnen en niet lang daarna een onvergetelijke film. Daarnaast hebben we ook een prachtig op maat gemaakt trouwalbum bij haar samengesteld.

We zouden Chantal iedereen kunnen aanraden. Haar expertise zorgt ervoor dat je alles uit handen kunt geven en volledig kunt vertrouwen op een goed eindresultaat.

NIELS & RACHEL

Op 22 juli 2022 is onze bruiloft geweest. Chantal heeft ons tijdens de dag en voorafgaand geholpen ten aanzien van de foto’s. Ze heeft ons alle tijd en ruimte gegeven om te bedenken wat we voor foto’s wilde hebben. Ze heeft ons waar nodig geadviseerd en ondersteund. Op de dag zelf was ze echt een professional. Ze heeft ons gerustgesteld. Gezegd wat we het beste konden doen voor de foto’s maar ook de ruimte gegeven om te zeggen wat we zelf wilde. Ze heeft ons geadviseerd om met rook aan de slag te gaan. Dit was echt fantastisch.

Daarnaast was ze echt een steun en toeverlaat. Het allerbelangrijkste waren de foto’s, maar wat ongelofelijk mooi zijn die geworden! Ze is echt een aanrader. Ik had me geen mooiere foto’s kunnen voorstellen.

Prijzen van professionele fotografen over het algemeen zijn wellicht hoger als wat je in eerste instantie zou verwachten, maar dit was het dubbel en dwars waard. Ik raad Mooi Bruidspaar aan iedereen aan.

BENTE & STIJN

Chantal heeft ervoor gezorgd dat we onze dag dalijk perfect kunnen herbeleven met haar prachtige foto’s en video’s.

Op deze bijzondere dag was haar invulling alles wat we nodig hadden, haar manier van werken en omgang met ons was perfect. Wij raden iedereen die gaat trouwen Mooi Bruidspaar aan!

RICARDO & MICHELLE

Wij hebben deze week de foto’s en video terug gehad van onze bruiloft en wat zijn we blij! Het is een perfecte weerspiegeling van hoe onze dag is geweest en Chantal heeft precies onze meest kwetsbare en mooiste momenten van de dag vastgelegd!

Vanaf het moment dat wij gingen plannen wisten wij al dat Mooi Bruidspaar onze dag moest vastleggen en al onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen! We hebben een fantastische dag gehad en onwijs gelachen tijdens de foto’s en het filmen, we voelden ons heel erg op ons gemak en dat is ook zeker terug te zien!

RAOUL & SABINE

In deze gekke coronaperiode hebben we de flexibiliteit van Chantal flink op de proef gesteld. Maar liefst tweemaal hebben we onze bruiloft moeten uitstellen en Chantal bewoog gewoon met ons mee. Het kennismakingsgesprek die we in 2019 met haar hadden was vriendelijk en zorgde ervoor dat we voor haar kozen.

Op de trouwdag zelf was het erg warm, maar dat maakte Chantal niets uit. De fotoshoot in het bos was erg fijn. Ook zocht Chantal zelf naar mooie plekken of details die vastgelegd konden worden. Ook de foto’s in de avond met sterretjes zijn fantastisch geworden!

Lieve Chantal, ook nog via deze deze weg hartstikke bedankt voor de foto’s en de hele fijne dag!

ROBBERT & DAGMAR

Alleen maar lof voor de foto’s en film die ze van onze bruiloft hebben gemaakt!

Prachtige foto’s, gezellige ongedwongen sfeer en de film is prachtig geworden op onze eigen gekozen muziek. We hadden geen andere fotograaf en videograaf willen hebben.

LARS & ESTHER

Wij hebben een topdag gehad, mede door Chantal!

En wat een mooie foto’s! Een echte aanrader.

RICARDO & MYRTHE

Dankzij Chantal echt hele mooie foto’s van onze bruiloft waar we van iedereen complimenten over krijgen! Chantal was ook fijn met de voorbereiding, snel met communicatie en ook flexibel ivm een keer verschuiven van de Bruiloft door Corona.

Super blij dat we de keuze hebben gemaakt voor Mooi Bruidspaar en ik weet zeker dat we over jaren nog kunnen genieten van de mooie foto’s! Zonder twijfel een aanrader.

SVEN & CATELIJNE

Chantal is een HELD!! ZO ontzettend blij met haar als onze fotograaf!! Ze luistert goed naar je wensen, en regelt op de dag zelf dat iedereen doet wat er van ze verwacht word! Wij kregen 1 dag na onze bruiloft al een prachtige preview! je kan haar altijd bellen voor vragen echt TOP!!

STEFAN & NAOMI

Chantal is een lieve, rustige meid. Stelt je op je gemak, neemt de dag met je door, voorziet je waar nodig van advies mbt de planning en denkt in van alles en nog wat mee. Communicatie loopt heel soepel en… Ze maakt nog eens fantastische foto’s ook! Wat een plaatjes zijn het geworden.

Ook haar man heeft bij ons gefilmd en ook die video is om door een ringetje te halen. Wat een vakwerk. Ook na de bruiloft helpt ze en denkt ze mee met het kiezen van het fotoboek en geeft ze hierin goede adviezen. Ik zou Mooi Bruidspaar zéker aanraden! Chantal, je bent fantastisch! Bedankt!

Liefs, Stefan en Naomi

BONNO & NOUSCHKA

Ons eerste gesprek met Chantal (Mooi Bruidspaar) was heel fijn. Ze heeft ons wegwijs gemaakt in bruidsfotografie en veel kanten van haar werk laten zien. Hierdoor hebben we goed onze voorkeuren voor trouwfoto’s op een rijtje kunnen krijgen.

We hebben de bruiloft (en daarmee het fotopakket) moeten aanpassen i.v.m. het corona virus en de komst van twee kleintjes, maar gelukkig was dit bespreekbaar en mogelijk. Op de dag zelf was Chantal helemaal in haar element. Ze is vrolijk, spontaan (fietste met een bakfiets gewoon mee in onze trouwstoet) en professioneel.

Ze heeft zoveel mooie foto’s gemaakt, zowel met de fotoshoot als mooie, grappige en emotionele momenten gedurende de dag, waardoor we de dag echt beleven!

BILLY & INGE

Wij vonden het fijn dat Chantal open staat voor ideeën, maar ook feedback geeft op bijvoorbeeld de tijdsplanning. Het is fijn om met iemand samen te werken die al ervaring heeft met het beleven van zo’n dag.

Chantal was een van de eerste personen die wij zagen op onze dag en de sfeer was gelijk goed. Ze heeft alles vastgelegd wat wij vooraf hadden doorgegeven en speelde ook goed in op ad hoc verzoeken.

Wij hebben de foto’s aan een deel van onze gasten laten zien en iedereen was enthousiast over hoeveel momenten er waren vastgelegd zonder dat ze het door hadden. Chantal is een harde werker en kan dit ook nog eens onopvallend, terwijl ze alles van dichtbij heeft vastgelegd!

STEFAN & MONIEK

Chantal is een topfotograaf!!

Zij heeft door onze gesprekken goed aangevoeld wat voor sfeer wij zochten. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt.

Tijdens de shoot heeft ze ons en onze kinderen goed op ons gemak gesteld. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en niks is haar te gek. Ze is heel professioneel. Ze ziet bijvoorbeeld perfect waar het licht mooi valt of hoe je mooie effecten kunt creëren.

Twee dagen na onze bruiloft kregen we al een preview. En wat waren wij blij verrast! Wij hebben nog getwijfeld of we een fotograaf wilde, maar zijn ontzettend blij dat wij voor Chantal hebben gekozen en zouden haar bij iedereen aanbevelen!

ALFRED & CINDY

We waren heel erg blij met de keuze voor Chantal als fotografe op onze bruiloft. Iedereen in onze omgeving die gaat trouwen raden we haar aan. De communicatie vooraf, op de dag zelf en achteraf is erg goed. Op de dag zelf was ze op tijd aanwezig, heel flexibel, dacht fijn mee en bewaakte ook de tijdsplanning goed. Bij sommige aanwijzingen tijdens de shoots dachten we soms wel ‘moet dit?’, maar bij het ontvangen van de foto’s snapten we helemaal waarom. Echt stuk voor stuk zijn de foto’s allemaal prachtig. Echt een aanrader dus!

JOEY & MELISSA

Chantal is een super goede fotograaf!

Wij voelden ons ontzettend op ons gemak! Het zijn hele mooie foto’s geworden! En ook hele mooie spontane foto’s !

Wij zouden Chantal zeker aanraden!

ALEX & CINDY

Wij zijn heel erg blij dat wij Chantal en partner hadden voor de foto- en videografie van onze bruiloft. De foto’s zijn nog mooier / leuker geworden dan wat wij in gedachte hadden (op durfde te hopen). Op de video moeten wij nog even wachten, maar daarbij verwachten wij dezelfde kwaliteit. Het is heel fijn dat ze gedurende de dag kijkt naar de mogelijkheden en daar direct op inschakelt. Tijdens de ceremonie hebben wij beide niet gemerkt, maar alle emoties en leuke momenten zijn perfect vast gelegd. Na de ceremonie zijn er nog genoeg foto’s gemaakt en geen verzoek was te gek of teveel moeite. Ze is een ervaren, gezellige, professionele fotograaf die voor ons perfect was en raden haar / het team zeker aan.

ROBIN & WENDY

Afgelopen maandag hebben wij onze foto’s gekregen van Chantal! Wow wat een mooie foto’s, precies zoals wij in ons hoofd hadden en hoe wij de dag ook beleefd hebben! Planning liep anders dan gedacht, waardoor er minder tijd was voor de foto’s. Chantal speelde hier super op in, waardoor we het helemaal niet gemerkt hebben dat we minder tijd voor alles hadden. Ze stelt je onwijs op je gemak, ik zou zo nog een fotoshoot willen doen. Heb er echt van genoten! Ze maakt originele foto’s, heeft humor en leuke ideeën! Daarnaast is Chantal een lieve, vriendelijke vrouw en echt heel fijn om erbij te hebben de hele dag. Mooi Bruidspaar is absoluut een aanrader!!

Chantal, bedankt voor alles!

WUBBO & SVETLANA

Lieve Chantal,

Heel erg bedankt voor het vastleggen van de prachtige foto’s op onze trouwdag! Wat kunnen wij elke keer weer genieten en de dag herbeleven bij het zien van de foto’s!

Liefs Svetlana en Wubbo

KEVIN & ILONA

In één woord: Fantastisch!!! Echt een aanrader. Chantal is heel aanstekelijk in haar enthousiasme en we hebben enorm genoten van haar aanwezigheid op onze dag!

LEENDERT & LUCIENNE

5 sterren… eigenlijk nog te weinig!! Chantal verdiend er zeker 10! In 1 woord : Fantastisch!

Bij Chantal is niks teveel, zij staat overal voor open. Ze denkt graag met je mee en deinst nergens voor terug. Chantal heeft oog voor de kleinste details en de mooiste momenten.

Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor ‘Mooi Bruidspaar’ gekozen hebben. We hebben echt genoten en alle foto’s zijn echt fantastisch!

We hebben op en na onze trouwdag zoveel complimenten over jou mogen ontvangen, niet normaal!

Kortom ‘Mooi Bruidspaar’ is echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen. Daar krijg je absoluut geen spijt van!

Chantal, je bent echt een fotografe van topklasse!!

JORN & ILSE

Mede dankzij Chantal hebben wij onwijs genoten van onze prachtige huwelijksdag!

Alles in bespreekbaar en dus niets is te gek, ze is makkelijk te bereiken, ze neemt de tijd (ook voor alle setjes foto’s van de dag gasten die wij graag wilde hebben), het enthousiasme straalt ervan af en fantastische resultaten!

Van deze foto’s gaan we zeker nog jaren nagenieten. Zeker een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!
Je bent een topper Chantal!

COLIN & SHANNA

Chantal heeft fantastische foto’s gemaakt en heeft erg heel haar best gedaan om aan al onze wensen te voldoen.
Ze luisterde naar al onze wensen en heeft ook heel erg meegedacht!

Wij zijn super tevreden!

RANDALL & AMY

Chantal is een leuke vrouw, nuchter en vol humor. Daar houden wij van. We hadden een loveshoot gewonnen en wisten daarna al snel dat we Chantal als bruidsfotograaf wilde hebben.

De planning liep niet helemaal zoals gepland maar daar speelde Chantal goed op in. De eerste foto’s kregen wij enkele dagen na de bruiloft al te zien en de rest binnen 3 weken, top!

Prijs/Kwaliteit: Uitstekend!

PATRICK & RAYSHANI

Chantal, een echte vakvrouw die haar vak uitoefend met heel veel passie, liefde en openhartigheid.

Onze dag was volmaakt. Het was klein, intiem en Chantal leek alsof ze bij de familie hoorde. Je had niet door dat ze foto’s aan het maken was. Chantal luistert goed naar je wensen en dat was terug te zien in de foto’s, ze zijn echt prachtig geworden.

Chantal, je bent een topper!! Bedankt voor alles.

Liefs Rays & Pat

TARIK & PRISCILLA

Het eerste kennismakingsgesprek met Chantal voelde heel goed dat we gelijk zoiets hadden: Zij wordt onze fotograaf voor onze bruiloft!

Van te voren hebben we aangegeven wat voor soort stijl we wilden qua foto’s. Ze heeft hier goed naar geluisterd. De foto’s zijn werkelijkwaar perfect!

Dankzij haar humor, enthousiasme en liefde voor het vak maakt ze echt de mooiste en meest spontane foto’s, waar we nog heel lang van kunnen nagenieten!

LARS & MARLOES

Chantal heeft echt fantastisch werk geleverd. Tijdens het eerste gesprek was ze meteen super enthousiast en hadden we al een hele goede klik. Het was meteen duidelijk dat zij onze dag ging vastleggen. En wat heeft ze onze verwachtingen waar gemaakt!

We hebben prachtig bewerkte foto’s gekregen, van alle bijzondere momenten. Ook de kleine momenten tussen (dag)gasten heeft ze prachtig vastgelegd. Super bijzonder omdat wij als bruidspaar niet alle momenten mee kunnen krijgen op zo’n dag. Op de fotoshoot ’s ochtends na, hebben we amper gemerkt dat Chantal er was. Super fijn, want daardoor ben je totaal niet bezig met hoe je op de foto staat en komen hierdoor juist de leukste en meest spontane foto’s. We hebben alle foto’s na een maand al binnen gekregen en zijn super tevreden! Aanrader!

LUUK & SUZANNE

Chantal (eigenaresse van Mooi Bruidspaar) is een topper!! Ze is heel relaxed, gezellig en professioneel. Ze weet waar ze het over heeft, komt met leuke originele ideeën en levert perfecte foto’s! Wij zijn zo blij dat wij voor haar hebben gekozen. Ze is er bijna de hele dag bij geweest en we voelde ons erg op ons gemak bij haar.

Ze levert ongelimiteerd de foto’s wat dus resulteerde in veel prachtige foto’s. Onze foto’s hebben wij op usb in een luxe houten box met ons logo ontvangen.
De dag na ons huwelijk kregen wij al een preview met 6 hele mooie foto’s. Ideaal om al aan vrienden en familie te laten zien. Chantal maakt ook ons trouwalbum en wij kijken er met veel plezier naar uit.

ROBERT JAN & ROXANNE

Lieve Chantal, Wat ben je een topper!!

Mede dankzij jou hebben we een topdag gehad. Je enthousiasme, je professionaliteit en je gezelligheid.
We zijn echt super blij met de foto’s en zouden iedereen jou aanraden.

Je merkt dat jij je werk met heel veel plezier doet. Heel erg bedankt!