Een fotoshoot in Rotterdam kan op zo veel mooie en gave plekken! Welke locatie jullie kiezen voor de fotoshoot is dus geheel afhankelijk van jullie gewenste sfeer en stijl.

Ā 

Fotoshoot locaties in Rotterdam, ik krijg er veel vragen over en wil jullie hier meer over vertellen met diverse voorbeelden. Zo hebben jullie misschien een beter beeld. Jullie kunnen ook meerdere locaties kiezen uiteraard maar houd dan wel rekening met meer reistijd en trek iets meer tijd uit voor je fotoshoot. Rotterdam is redelijk onvoorspelbaar qua drukte en verkeer, vooral op vrijdag en zaterdag dus een beetje marge is echt nooit weg!

Bekijk hieronder de diverse voorbeelden van meerdere locaties.

Euromastpark

Mooi groen is ook zeker te vinden in Rotterdam! Er zijn diverse opties om te starten qua shoot maar ik vind altijd bij de Euromast zelf een hele mooie locatie. Paadjes afgewisseld met heggetjes, water en hekjes geeft al een hele gevarieerde shoot.

Als je vervolgens ietsje verder naar de kade loopt heb je ook uitzicht op de Erasmusbrug.

Euromast & Erasmusbrug

En gave locatie is ook voor Hotel New York. Uiteraard is het hotel zelf een mooi decor voor de shoot maar vanaf de kade zie je in de achtergrond de Euromast en de Erasmusbrug.

Er is ook ruimte voor jullie trouwauto en met een beetje geluk hebben we ook nog de watertaxi in de achtergrond šŸ™‚

Watertaxi

Jullie kunnen uiteraard ook de watertaxi zelf voor je shoot gebruiken! Hoe gaaf is dat?! Zo leuk om gewoon samen te doen als break of als vervoer van de ene naar de andere plek. Alleen een rondje maken kan uiteraard ook.

Vinden jullie dit een leuk idee? Houd dan rekening met het van tevoren reserveren van de taxi en reserveer extra tijd in jullie dagschema voor de watertaxi rit.

Botanische Tuin

Niet alleen een park maar ook een hele mooie botanische tuin ligt aan de rand van het centrum. Hele mooie paadjes, uitzichten, doorkijkjes en bloemen zijn hier te vinden.

Deze locatie is genoeg voor een hele fotoshoot. Je kunt hier eindeloze plekjes uitkiezen en heerlijk samen wandelen en genieten van de rust en de mooie omgeving.

Binnentuin

Ook een combinatie van mooie gebouwen, steen en groen is te vinden in het centrum. Het ligt een beetje verstopt en parkeren is altijd een dingetje maar het is wel zeer de moeite waard!

Ā 

Kralingen

Willen jullie iets minder drukte maar wel groen en bruggetjes? In Kralingen zijn er ook veel mooie plekjes in een park of in het bos te vinden. Het ligt iets buiten Rotterdam maar maar kan uiteraard op de route gecombineerd worden.

Kralingse Bos

Nog iets verder is het Kralingse Bos. Deze locatie is ook genoeg als 1 fotoshoot locatie. Er zijn talloze plekken met diverse sferen dus houd rekening met de fotoshoot tijd.

Zo kunnen we een leuk rondje lopen en een mooie gevarieerde fotoshoot maken.

Binnenlocaties

Mooie binnenlocaties zijn uiteraard ook te vinden alleen, maar wel iets lastiger. Hiervoor moeten jullie dan ook rekening houden met betaling voor de locatie. Iedereen kent vast de Maassilo, maar hebben jullie de van Nelle fabriek, het Wereldmuseum, het gemeentehuis en het Zalmhuis al voorbij zien komen?

En hotel, mooie suite of gave lobby kan uiteraard ook een mooie locatie zijn om te shooten.

Meer inspiratie kunnen jullie vinden in 2 onderstaande films die wij ook in Rotterdam met trouwerijen hebben mogen maken.

Bekijk de film van Erik en IrisĀ hier

De ceremonie vond plaats in Hotel New York. Van rijden over de Erasmusbrug tot uitwaaien op de kade en na een leuke tour door Rotterdam vond het diner plaats in the Boathouse Kralingen. Allemaal gevolgd door een spetterend feest en een knallend einde… letterlijk!

Bekijk de film van Jeffrey & LeonieĀ hier

De ceremonie vond plaats in het mooie Wereldmuseum en de dag zijn we geƫindigd met een vaartochtje met de watertaxi langs de mooie highlights van Rotterdam.

Een portfolio met een uitgebreide shoot is die vanĀ Rene & Marijke. Een duidelijke mix van stoer en een groene omgeving.