Oeh wow deze trouwdag! Een om heerlijk bij weg te dromen!

Tim & Lesley trouwden in het mooie Katwijk en hadden 2 ceremonies, een burgerlijke en een kerkelijke. Het was echt een heerlijke, warme dag met een nog veel stralender bruidspaar die echt op en top van hun dag hebben genoten.

De dag startte met voorbereidingen van beide en na de First Look zijn we vertrokken voor de fotoshoot. Echt een hele leuke fotoshoot op een ‘geheime’ locatie waar we prachtige beelden hebben gemaakt. Na d e shoot was het tijd voor de 2 ceremonies. Beide heel liefdevol. Na de kerekelijke inzegening zijn we vertrokken naar de feestlocatie, Hudson. Hier was het eerst tijd voor een toost met taart en daarna hadden we nog tijd voor fotoshoot op het strand, ook met zonsondergang. Na het diner was het tijd voor een dansje en het werd een knaller van een feestavond… letterlijk! Wat een vuurwerkshow was het. Echt een knallend einde van deze geweldige dag.

Wij hebben deze dag in foto en film mogen vastleggen. Bekijk hier deze leuke, geweldige, romantische trouwdag!

Van deze dag genoten? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de dag van Martijn & Ellenoor of Ricardo & Michelle.
Meer van mijn werk is uiteraard te zien in mijn portfolio maar ook op Pinterest of Instagram.

Wij hebben deze dag in zowel in foto en film mogen vastleggen. Bekijk dus ook de film van deze leuke, geweldige, romantische trouwdag!