Wat een fantastische trouwdag bij Abel in Rhoon was het van Ricardo & Michelle!

We zijn naar prachtige locaties geweest, het was heerlijk weer en de liefde van dit mooie bruidspaar was echt om van te smullen. Een leuke, mooie, liefdevolle, romantische dag met ook nog eens een hele bijzondere onthulling :). In 1 woord… GEWELDIG!

Zij trouwden bij Abel in Rhoon maar voor de fotolocatie zijn we naar het Kralingse Bos gegaan. Ricardo & Michelle hadden nog een bijzondere onthulling voor hun gasten die wij uiteraard goed moesten vastleggen. Na de shoot zijn we naar de trouwlocatie gegaan; Abel in Rhoon. Hier werd de ceremonie in de transparante koepel gehouden. Nadat alle gasten waren gearriveerd kon de ceremonie beginnen. Ook tijdens de ceremonie zou de onthulling van hun zwangerschap voor de daggasten bekend worden gemaakt. Er werd een klein babay stoeltje naast het bruidspaar gezet… en wauw! Wat een geweldig mooie reacties! Heerlijk zulke momenten. Deze dag kon natuurlijk voor niemand meer stuk.

Na een heerlijke taart, een whisky/sigaar moment met de groomsquad, bridesquad en gezellige borrel, werd de dag nog afgesloten met een prachtige golden hour moment.

Deze dag hebben wij ook in film mogen vastleggen. Bekijk de film op mijn pagina film of via youtube Film Ricardo & Michelle.

Van deze dag genoten? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de dag van Tim & Lesley of Martijn & Ellenoor.


Meer van mijn werk is uiteraard te zien in mijn portfolio maar ook op Pinterest of Instagram.