De fantastische trouwdag van Pieter & Bionda: Een beetje Ibiza in Nederland

Een stralende zonnige zomerdag in Augustus. Vandaag is de trouwdag van Pieter & Bionda, een dag die helaas al 2x is verplaatst maar vandaag gaat het eindelijk gebeuren!

De dag begon met een heerlijke voorbereiding en leuke First Look in de tuin. We hadden een shoot in een sfeervol bos en op de prachtige paarse hei. Een geweldig leuke, mooie en liefdevolle ceremonie met een bohemian aankleding en touch, midden in het bos. Tijdens het weglopen werden er witte rozenblaadjes gegooid. Een bbq in de avondzon en de dag afsluiten met golden hour en een knallende feestavond… gewoon wow!

Voorbereidingen

Een zonnige dag in augustus; echt stralende zon en een temperatuur van 26 graden. Vandaag trouwen Pieter & Bionda en wij gaan hun dag vastleggen in zowel foto als film.

Na een kleine drie kwartier rijden komen wij aan bij de bruidegom van vandaag, Pieter. We worden heel enthousiast en met een brede glimlach ontvangen. Pieter is er helemaal klaar voor en heeft er heel erg veel zin! Zijn vader, moeder, broer en zus zijn er ook gezellig en zitten nog lekker aan de koffie.

Wij starten onze spullen op en beginnen eerst met het vastleggen van de details zodat Pieter zich daarna kan aankleden.

 

Nadat Pieter er helemaal klaar voor is vertrekken wij naar Middelharnis waar Bionda zich aan het voorbereiden is. 

Als wij aankomen is haar make-up en haar al in de laatste fase. Ook hier leggen wij de sfeer en details vast. Het is een gezellige drukke boel waar de meeste daggasten zich verzamelen voor het moment dat Pieter en Bionda elkaar voor het eerste gaan zien.

Bionda begint de zenuwen al aardig te voelen en is helemaal klaar om haar jurk aan te doen, en wow wat een plaatje!

De First Look

Alle gasten zijn ondertussen gearriveerd en iedereen is klaar voor de First Look. Pieter komt aan in een oude Ford Mustang Cabrio. Het is zulk mooi weer en de tuin is echt zo’n mooie locatie voor dit moment. We stellen onze apparatuur in en installeren Pieter op de juiste plek. En dan is het zover…

 

Tijd voor de fotoshoot

Nadat iedereen een beetje is bijgekomen en de spullen zijn gepakt vertrekken wij naar Bergen op Zoom voor de fotoshoot. De locatie is alvast richting de trouwlocatie en na ongeveer een uurtje rijden komen we aan bij een prachtig bos. 

We parkeren op een strategische plek en lopen vanaf hier het bos in richting de hei. Het is echt een magische sfeer en de omgeving is echt zo mooi! We leggen de sfeer, hun liefde en lol zo goed mogelijk vast. Het is best warm en we hebben een tijdslimiet maar het is allemaal echt zo gaaf geworden!

Time to get Married!

Wij komen na 10 minuten rijden aan op de trouwlocatie en wow wat ziet er ook hier weer prachtig uit!  

De locatie, decoratie… de hele setting heeft een Ibiza-vibe midden in het bos. 

Na de aankomst van Pieter en het mooie weggeef moment van Bionda haar vader start de ceremonie.

Het is echt een super mooi gezicht en voor ons als foto- en videograaf kunnen we vanaf iedere hoek deze leuke en liefdevolle ceremonie vastleggen. Een ceremonie vol emotie, een lach, een traan en fantastische anekdotes. 

Na het ja-woord is het tijd voor de ringen en het tekenmoment. Alles is goed verlopen en vastgelegd, het is nu tijd voor taart en champagne! Het wegloop-moment krijgt nog een extra feestelijke touch door de muziek en de rozenblaadjes die gegooid worden. 

De taart en Champagne staat al op hun te wachten. Er wordt flink geplopt en nadat iedereen een glaasje heeft toosten we op dit geweldige moment, het vieren van de liefde van deze twee! Daarna kunnen ook alle gasten genieten van niet alleen een mooie maar ook zeer smakelijke taart.

Het taart en toost moment loopt over in een gezellige borrel. Iedereen geniet van het heerlijke weer, de hapjes en de drankjes.

Tussendoor leggen wij deze spontane en gezellige momenten vast. Ik maak ook nog wat familiefoto’s en wij nemen daarna heel even een moment rust om alles te organiseren. Accu’s laden, kaartjes wisselen en back-ups maken. Na een half uurtje is ook de bbq in volle gang en geniet iedereen van een heerlijk diner. Ook wij mogen hier heerlijk van meegenieten!

Golden Hour

De sfeer is ontspannen en de zon gaat langzaam onder. Echt een hele mooie setting en mooi moment om het golden-hour-moment ook nog even mee te pikken. Want als dit kan en we kunnen een mooi plekje vinden, nemen we dit altijd mee! Het is namelijk echt een magische en romantisch moment wat zulke prachtige beelden oplevert. Zo de moeite waard altijd!

Partytime

Het is al zo’n mooie en voor ons lange dag geweest maar de feestavond gaat zo ook nog beginnen. Nadat ook wij weer een klein beetje zijn opgeladen maken wij alles klaar voor de openingsdans.

Iedereen is klaar om te feesten en Pieter en Bionda starten de avond met een fantastische openingsdans die knallend eindigt met koudvuur. Hierna is echt het startsein gegeven voor de feestavond. 

Onze tijd zit erop en als wij weggaan is het feest nog in volle gang.

Tij voor ons om nog een uurtje naar huis te rijden en bij te komen van deze geweldige trouwdag. Ook wij hebben weer veel meegemaakt en zoveel mooi materiaal wat wij nog moeten verwerken. Wat een dag en wij kunnen niet wachten om met iedereen te delen wat wij hebben vastgelegd. 

Wat een sfeervolle en mooie zonnige bruiloft in augustus was dit! Een geweldig leuk, lief en mooi bruidspaar met fantastische vrienden en lieve familie. Deze dag was gewoon echt om van te smullen!

Deze trouwdag ook in bewegend beeld

Deze dag hebben we dus zowel in foto als in film vastgelegd. Bekijk hieronder de korte teaser van deze trouwdag.