De stijlvolle voorjaarsbruiloft van Gary & Annemerel

Ohhhh de eerste trouwerij van 2024 was echt een feestje! Een waterig zonnetje, stormachtige wind, een heerlijk enthousiaste bruid, een fantastische sfeervolle trouwlocatie en feestelijke shotjes om alles af te maken!

Here we go!

De zon schijnt gelukkig vandaag, maar het waait wel erg hard, we hebben namelijk windkracht 4. Hier moeten we het toch mee gaan doen, want vandaag is het de trouwdag van Gary & Annemerel.

Om 8.30 uur vertrek ik naar Geldermalsen, op naar de bruidegom. Tenminste dat dacht ik… Een half uur voordat ik op bestemming ben, belt de bruidegom mij op met de vraag of alles goed gaat en hoever ik ben… uhhhh… De stress schiet even door mij heen (“Ik ben toch niet te laat?”, Ik moest toch naar Geldermalsen?”). Want als de bruidegom je belt op de trouwdag is er meestal iets aan de hand en dat klopte! Gary had zich namelijk bedacht en ik hoefde zijn voorbereidingen toch maar niet vast te leggen. Uhhhuhhhhh, ok…. “Zeker weten?” vraag ik nog, “Je kan niet meer terug he ?!”. Maar Gary verzekert mij: “Nee zeker weten, mijn aanstaande vindt dit veel leuker, dus rijd maar gelijk door naar haar”.

Dus ok, ik stop even onderweg en wijzig het adres in mijn navigatie en ga gelijk naar de bruid. Ik bel snel de ceremoniemeester op dat het plan is gewijzigd en ik onderweg ben naar de bruid. Daar aangekomen pak ik mijn camera’s en loop naar de voordeur.  En wat een gezelligheid! Echt vol enthousiasme wordt ik ontvangen door Annemerel. Ze is er helemaal klaar voor en haar 2 vriendinnen vergezellen haar vanmorgen.

En of zij er klaar voor is om haar dag echt te beginnen! Eerst heeft haar vader de eer om haar als eerste te zien. Wat een prachtig moment is dit toch altijd.

Na de first look met haar vader is het eindelijk tijd dat Gary Annemerel komt ophalen en ze samen kunnen beginnen aan hun dag. Na een toost en selfie in de trouwauto vertrekken we naar de trouwlocatie VRIJ in Culemborg, waar we in de omgeving foto’s gaan maken voor de shoot.

Fotoshoot

Daar aangekomen scan ik de locatie en omgeving af voor de mooiste en beste plekjes. Gary & Annemerel willen graag foto’s met de auto en op de dijk. Dit wordt nog wat, want de zon schijnt wel, maar op 8 maart is het toch wat fris en met windkracht 4 een hele uitdaging… vooral met sluier! Maar met een hoop doorzettingsvermogen is het echt te gek geworden.

Ceremonie

Na de shoot is het uiteraard tijd voor de ceremonie. De daggasten arriveren al en het bruidspaar stapt snel in de trouwauto, zodat ze nog niet gespot worden. Nadat alle gasten zich verzameld hebben arriveren Gary & Annemerel op de trouwlocatie.

Ze worden met luid applaus ontvangen. Iedereen gaat daarna snel lekker naar binnen om plaats te nemen in de sfeervolle ceremoniezaal.

Als Gary met zijn moeder binnenkomt begint een vriend te spelen op de piano en zo kan ook Annemerel met haar vader binnenkomen op deze mooie muziek. Gary is van de tijd en de timing van alles is dan ook perfect!

De ceremonie kan beginnen en na een mooie inleiding door de BABS is het tijd voor de persoonlijke vows en het ja-woord.

Shotjes!

Gary & Annemerel staan bekend om hun leuke en gezellige feestjes en na het ja-woord kan iedereen met dit kersverse bruidspaar toosten op het vervolg van de dag en uiteraard een lang en gelukkig leven!

Na het aansnijden van de fruitvolle taart, gevuld met een kleurrijke confetti-vulling is het tijd voor wat leuke en lieve speeches, een toost op het leven en heerlijke ontspannen momenten.

Diner

Na de laatste speech is het tijd voor het diner. De mooi gedekte tafel staat al op hun te wachten! Selfie Queen Annemerel wil nog een foto als afsluiter, waarbij het net lijkt of zij de foto maakt, maar de foto wel van goede kwaliteit is. Telefoon is dus geen optie, en ik neem daarom een standpunt op de stoel in.

Als iedereen lekker gaat eten zit de dag er voor mij op. Ik pak al mijn spullen bij elkaar en vertrek richting huis. Onderweg in de auto gaan er al zoveel momenten en beelden door mijn hoofd dat ik thuis met het kopiëren en het maken van de back-up alvast snel door de foto’s heen scroll.

Als ik 2 dagen later de preview naar hun stuur krijg ik al zo’n leuke, lieve, gave reactie! Na een paar weken heb ik de hele reportage afgemaakt en zoals je nu ziet was het een fantastische dag om op terug te kijken! Wat een start van het seizoen!