Raoul & Sabine droomde al 3 jaar van een romantische rustieke bruiloft in het bos en… wauw wat was het een mooie dag! Een heerlijk zonnetje, mooie bloemen, sfeervolle decoratie en een stralend bruidspaar… helemaal picture perfect!

En eindelijk was het zover! Het kon na een lange voorbereiding nu eindelijk gebeuren! Ik moest vroeg uit de veren voor deze bruiloft want Raoul & Sabine trouwden in het mooie Reek. Nadat al mijn spullen in de auto liggen en ik mijn overlevingspakketje heb gepakt begin ik aan de reis. Met een strak blauwe lucht, stralende zon en heerlijke muziek aan kon het niet anders dan dat het een prachtige dag ging worden!

Na 1,5 uur rijden was ik aangekomen op de locatie en ik was direct helemaal onder de indruk! Wat een gave plek, midden in het bos, met om mij heen mooie houten huisjes op hoogte. Alle gasten konden ook blijven slapen bij deze grote boomhutten. Het team van “Trouwen in het Bos” was ook al hard aan het werk en volle bak bezig met de voorbereidingen. Overal stonden spullen, decoratie en liepen mensen heen en weer om alles sfeervol en mooi te stylen.

Voorbereidingen

De visagiste, Marina van All you need is Looks, was net voor mij gearriveerd en de bruid liep nog heerlijk ontspannen in een joggingpak rond. Marina starttte met de makeup bij Sabine en ik startte met het vastleggen van de details en de bruidskleding. Ondertussen heb ik uiteraard ook de voorbereidingen van Sabine vastgelegd. Raoul liep nog heerlijk ontspannen met zijn vrienden rond en wachtte op een seintje voor zijn aankleedmoment die na een klein uurtje eindelijk volgde.

Fotoshoot

Nadat beide helemaal gereed waren was het tijd voor hun First Look en aansluitend de fotoshoot.

We waren al op een prachtige plek midden in het bos en zijn vervolgens een klein stukje verder de omgeving ingelopen. Het was echt zulk mooi weer en met deze prachtige omgeving kunnen we echt overal mooie foto’s maken. Wat een sfeer en een heerlijke temperatuur onder de koele bomen. Het is echt een hele mooie, ontspannen en leuke fotoserie geworden. Zo fijn om een bruidspaar zo van hun dag en van elkaar te zien genieten! Wat hebben we het leuk gehad met elkaar!

Ceremonie

Na de fotoshoot zijn we teruggelopen richting de locatie en hebben we tussendoor even snel geluncht. Nadat Raoul en Sabine ook even waren bijgekomen en zichzelf hadden opgefrist waren ze helemaal klaar voor hun jawoord, die dadelijk zou volgen. Een klein stukje verder midden tussen de bomen was een kleine open plek waar alle stoelen al stonden opgesteld voor de huwelijksceremonie. Het team van Trouwen in het Bos had het super sfeervol gestyled en het zag er allemaal heel romantisch en gezellig uit. Wat een prachtige natuurlijke setting met mooie decoratie, echt perfect voor deze bosbruiloft!

Alle gasten arriveerden op deze leuke locatie, namen een kopje koffie of limonade en vervolgens plaats voor de ceremonie. Het was een hele relaxte setting en iedereen genoot van het heerlijke weer en dit mooie moment. Na een leuke, liefdevolle ceremonie met live zang en persoonlijke vows was het tijd voor de taart. En niet 1… maar heel veel verschillenden mooie, lekkere taarten en overheerlijke zachte brownies met karamel.

Borrel

Na het heerlijke taartmoment startte de borrel. Deze bosrijke bruiloft was super relaxed en informeelDe gasten konden gewoon even met elkaar bijkletsen en ontspannen terwijl ondertussen de tafel voor het diner werd klaargemaakt  en de bbq werd opgestart.

Golden Hour

Nadat het diner was gestart ben ik even later met het bruidspaar nog een klein rondje gaan lopen om tijdens het golden hour nog wat extra mooie plaatjes te schieten. Voor het bruidspaar tevens een heerlijk rustmomentje samen. Als het kan is het altijd zo de moeite waard om toch dit soort momenten nog even mee te pikken. Een super mooie aanvulling op de rest van de dag met deze sfeervolle serie.

Nu de avond was ingevallen werd het tussen de bomen met alle decoratie en vele lichtjes nog magischer! Terwijl er nog een aantal avondgasten arriveerden genoten de overige gasten van de gin-bar, marshmallows en  live muziek. Een heerlijke festival-sfeer, midden in de natuur… deze dag gaf iedereen het gevoel even afgezonderd te zijn van de rest van de wereld. Vanwege de heerlijke zonnige dag was de temperatuur tot laat op de avond zeer aangenaam en kon iedereen van de avond buiten in het bos op en top genieten. Een knallende afsluiter met een mooie haag van sterretjes was een perfect einde van deze geweldig mooie dag!