Oh yeah! This Wedding Rocked! Een gave festivalbruiloft in Nederland. Stoer meets urban, meets rustic. Een bruidegom met groom squad, een bruid met bridesmaids, een stoere ruïne als fotolocatie en voor de ceremonie en het feest een outdoor tent. Een whisky bar, candy bar, een optreden van de bruidegom met zijn eigen band, sterretjes en een party in de regen! Niets hield dit bruidspaar tegen en deze dag was op en top covered met heel veel lol en liefde!

Groom Squad

Na een keer te hebben moeten verplaatsen is het vandaag toch echt de trouwdag van Nick & Shannen. Om 9.30 uur arriveren wij bij Nick, de bruidegom van vandaag. We komen een gezellige woonkamer binnen waar nog 4 andere heren in joggingbroek en op slippers ons vrolijk verwelkomen.

Ik zie nu al dat we iets gaan uitlopen op schema want de sfeer zit er al goed in en er gebeurt van alles om ons heen.

We starten eerst met het vastleggen van de details en bereiden de heren alvast voor op wat dadelijk ongeveer de bedoeling is. Heerlijk relaxed start Nick met zijn voorbereidingen. Het is wel zo leuk als de bruidsjongens alvast aangekleed zijn als zij zo meteen Nick gaan helpen. Mooier voor het beeld en zo staan zij ook gelijk leuk op de foto. Goed bedacht, top uitvoering alleen duurt het ietsje langer dan gepland.

Nadat zij allemaal gereed zijn kan Nick eindelijk zijn pak aan en geen detail wordt overgeslagen door deze ‘groom squad’. Daardoor is Nick om door een ringetje te halen en is hij helemaal klaar om zo zijn aanstaande bruid te zien.

Bride Squad

We pakken onze spullen in en vertrekken richting Shannen. Nou ja vertrekken, we stappen bij Nick de deur uit en 10 meter verder stappen we bij Shannen haar ouders huis weer naar binnen. Ze wonen echt letterlijk tegenover elkaar. 

Shannen zit nog vol in de voorbereidingen van haar en make-up en heeft er duidelijk heel erg veel zin in. Heel enthousiast en breed glimlachend worden wij ontvangen. We moeten wel even zoeken naar nog wat ruimte waar we onze spullen kwijt kunnen want de woonkamer is overgenomen door 4 bruidsmeiden, een haar en make-up stylist en alle accessoires die vandaag nodig zijn. Een heerlijke, gezellige chaos.

We leggen alles zo goed mogelijk vast en nadat Shannen haar kapsel coupe orkaanproof is en haar prachtige make-up traanvast is ze helemaal klaar om haar jurk aan te trekken. Haar moeder en de bruidsmeiden zorgen ervoor dat ze helemaal klaar is voor de First Look.

First Look

Wij lopen met Shannen en de bruidsmeiden richting het laantje vlakbij hun huis waar de groom squad en Nick ons al op staan te wachten. The girls begeleiden Shannen naar de juiste plek en nadat de heren hun akkoord hebben gegeven is het eindelijk zover dat ze elkaar vandaag voor het eerst zien. Oh en kijk ze blij zijn! Heerlijk enthousiast en vrolijk kunnen ze nu samen verder aan de dag beginnen.

Fotoshoot

Nu… op naar de fotoshoot locatie! Het is heel twijfelachtig weer maar het is nu droog en we nemen toch de gok om naar de buitenlocatie te gaan, de Ruïne van kasteel Ravesteyn. 

We zijn al iets uitgelopen op schema maar gaan direct aan de slag om zoveel mogelijk te kunnen doen en vastleggen op deze toffe locatie. Met de rookbommen als extra accessoire geeft het de perfecte sfeer op deze plek. Een industriële locatie, mystieke sfeer, een top bruidspaar en dreigend weer… allemaal ingrediënten die deze shoot en het resultaat gewoonweg echt té gek maken.

Ceremonie

We vertrekken naar de ceremonie locatie waar de tent en gasten al klaar zijn om het bruidspaar te verwelkomen. Nick & Shannen zullen zo aankomen en dan kan de ceremonie gelijk beginnen… toch??? Nope! Deze heerlijke bruidjonkers hebben nog een leuke act om de ceremonie te openen. Hahaha heerlijk! Ze gooien op ’the Backstreetboys’ boemetjes in de lucht. Ik zie wel in mijn ooghoek dat Shannen even iets van slag is, doordat zij even de planning in de war gooien, maar het is toch echt een geweldig leuke verrassing.

Nadat iedereen een beetje is bijgekomen kan de ceremonie nu echt beginnen. De vader van Shannen is vandaag BABS en het is een super leuke, ongedwongen, heerlijke ceremonie. Nadat de persoonlijke vows zijn uitgesproken en Nick voor de laatste keer nog even met zijn vrienden overlegt, wordt het jawoord bijna uitgeschreeuwd en is het nu officieel; Mr & Mrs van Dijk.

Time to drink champagne and dance on the table!

Een heerlijk taart-moment, de felicitaties en een heeeeele lange fotolijst met gasten volgen. Helaas begint het halverwege echt hard te regenen. Er is wel overal aan gedacht en genoeg te doen… er is een candybar, whisky bar en we kunnen genieten van echt overheerlijke verse pizza’s van de pizzabus. Als afsluiter kan iedereen ook nog een ijsje bij de ijscokar halen.

Het blijft maar regenen helaas, maar dit bruidspaar is nergens bang voor en ze willen gewoon samen met ons het 2e deel van de shoot in de regen doen. We struinen door het veld en gaan er gewoon voor. En het is zo leuk geworden en we hebben zo gelachen! 

Feestavond

We komen na een kwartier verregend en met doorweekte schoenen terug op de locatie. De borrel is daar in volle gang en iedereen geniet verder volop van de dag.

Het is ondertussen al aardig donker en de voorbereidingen starten voor het optreden van Nick, samen met zijn band. Het regent echt pijpenstelen maar niemand trekt zich ook maar iets aan van de regen. De partytent wordt opgebouwd om de spullen droog te houden en de band kan van start gaan met hun set. Het gaat helemaal los! Echt geweldig! Wat een feest!

De feestavond is wel onverwachts veranderd in een trash the dress-shoot maar wat een held deze bruid, gewoon gaan! Mijn make-up is aardig uitgelopen, mijn flitser is kapot (want die blijkt toch niet helemaal waterdicht te zijn) we zijn helemaal doorweekt maar dat geeft allemaal niks! Nick en Shannen worden nog onverwachts op de schouders gehesen en we sluiten daarna gewoon nog knallend af met een sterretjes haag. 

Het was een lange dag, we zijn moe maar zeer voldaan! Ik denk een geweldige reportage van een fantastische dag! Ook hebben wij deze dag mogen filmen deze kun je hier bekijken op youtube.

Nog meer leuke verhalen lezen? Lees dan ook De zomerse bruiloft van Bonno & Nouschka of deze trouwdag in hartje Amsterdam van Onno & Vera.

Ik ben uiteraard ook te volgen op Facebook & Insta