Willem & Christine kwamen vrij laat voor hun trouwdag bij mij. Tijdens onze eerste ontmoeting was de klik er meteen, wat een mooie mensen! En het ging snel want 2 maanden later was het al zover.

Het is een stralende dag in januari. Koud, dat wel. Na twintig (!) jaar samen is nu eindelijk de dag aangebroken. Vandaag bezegelen Willem en Christine hun liefde, omringd door vrienden en familie. Terwijl Willem zich in Nootdorp voorbereidt op de grote dag, is Christine in haar ouderlijk huis in Den Haag. Al zo lang samen, maar nu beiden zo nerveus als voor de eerste date. Ik kom aan bij het ouderlijk huis van Christine en stel mijn camera goed af.

Het moment dat Willem en Christine elkaar zien is prachtig. De verliefdheid spat er van af!

Samen vertrekken we naar Delftse Hout voor de bruidsreportage. Het was vochtig geweest. Moeizaam banen we ons tussen alle plassen en modder heen richting de mooie plekjes. De lage zon geeft een prachtig licht dat zorgt voor een romantische sfeer. Tijdens de shoot krijgt Christine last van haar heup. ‘Dat krijg je met die oude bruidjes’ flapt Christine er uit en ik kan mijn lach niet bedwingen. Ook Willem houdt het niet en in no time ligt iedereen in een deuk. Terwijl ik door mijn cameralens kijk zie ik wat een bijzonder stel ik voor me heb. Zo puur, nuchter, lief en vol humor. Ze stralen, net als de zon vandaag. Alles klopt. Na verloop van tijd sluiten de kinderen aan voor nog wat gezamenlijke foto’s en zelfs hun trouwe viervoeter mocht niet ontbreken.

Het is 16:00 uur als de ceremonie begint op De Schaapskooi. Als Willem naar het altaar loopt wordt hij overmand door emoties. Met tranen in zijn ogen wacht hij op zijn bruid. Ook Christine moet even slikken na een warm onthaal door vrienden en familie. Een mooie, grappige, warme ceremonie volgt, precies zoals bij hen past. Er wordt hard gelachen om ouderdomskwalen, Willem die te laat was geweest met het trouwboekje aanvragen en Christine die haar eigen stoel moest verplaatsen terwijl de 4 ceremoniemeesters toekeken. Het maakt allemaal niet uit en dat maakt het juist zo leuk! Na taart, toost, een uitgebreid buffet voor alle gasten is het tijd voor het feest. Ik geniet terwijl ik iedereen los zie gaan op de dansvloer. Van jong tot oud, iedereen heeft het naar z’n zin en danst ‘like nobody’s watching’.

Aan het eind van de avond bedank ik Willem & Christine dat ik deel mocht uitmaken van deze mooie dag. Een om niet te vergeten en terwijl ik wegloop is het feest nog in volle gang.