By

Ja! Het is zover! Je bent ten huwelijk gevraagd en jullie gaan trouwen!

Maar wat nu? Waar moet je beginnen en hoe gaat het eigenlijk allemaal?
No worries er zijn genoeg mensen en online pagina’s om je te helpen.

Hier een eerste stappenplan om je een beetje op weg te helpen:

  1. Kies jullie trouwdatum. Een van de belangrijkste dingen om aan iedereen door te geven, je save the date en trouwkaarten te kunnen regelen, je locatie uit te zoeken en offertes aan te kunnen vragen en om bij de gemeente in te kunnen plannen.
  2. Kies jullie fotograaf. Een fotograaf wordt meestal tussen de 12 en  9 maanden voor de bruiloft geboekt. Het is belangrijk een afspraak te maken bij de fotografen die jullie aanspreken. Maak kennis om te kijken of het klikt en of de fotograaf aansluit bij jullie wensen en eisen. Zo is er ook tijd genoeg om een mooie planning te maken en leuke locaties uit te zoeken.
  3. Maak een budget overzicht, planning en wensenlijst. Hiermee kun je bekijken wat je allemaal wilt, hoe uitgebreid je bruiloft moet worden en wat je allemaal nodig hebt. Denk dan ook aan accessoires, bedankjes, taart ed.
  4. Geniet ervan! Geniet van alle voorbereiding en na wat plannen en lijstjes weggewerkt te hebben heb je tijd voor alle leuke dingen zoals jullie trouwkleding, proeverijen voor de taart en het diner en een dj uitzoeken voor de feestavond.
 

Reageer

17 − 16 =