De beachwedding van Sven & Catelijne is echt een geweldige dag om op terug te kijken! Want wat een dag was dit! Wow! En dit bruidspaar… zo lief, leuk, gezellig en super spontaan. Het was echt een heerlijke zonnige, gezellige en feestelijke trouwdag in september.
“Jij bent leuk mag ik je houden?”
Een quote die ik ’s morgens bij de voorbereidingen zag, ingelijst bij dit bruidspaar thuis. Na de leuke voorbereiding bij Sven was het tijd voor de voorbereiding van Catelijne. Super gezellig met haar zus en een paar vriendinnen. Na wat champagne en in haar jurk gehesen te zijn was het tijd voor de First Look.
Na dit fantastische moment zijn we vertrokken voor de fotoshoot. Sven & Catelijne trouwden op het strand bij Casa Verde maar op de heenweg hebben we een tussenstop bij het bos gemaakt voor een deel van de fotoshoot. Het tweede deel van de fotoshoot was op het strand na de ceremonie. Na de taart, borrel en het eten van de foodtrucks kon het bruidspaar heerlijk met hun gasten genieten.
Deze dag zonnige dag zat vol emotie, liefde maar vooral heel veel lol! Deze mooie beachwedding is ook nog eens afgesloten met een prachtige zonsondergang en is er eentje om nooit te vergeten!
Bekijk de film van deze dag hier.
Van deze dag genoten? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de dag van Martijn & Ellenoor of Ricardo & Michelle.
Meer van mijn werk is uiteraard te zien in mijn portfolio maar ook op Pinterest of Instagram.
Back to portfolio