Landgoed de Wolfslaar ligt in Breda en vanaf het moment van aankomst voel je de sfeer van deze hele mooie omgeving. Frank & Rima trouwden in september en hadden echt pech met het weer, maar de regen maakte er een romantische trouwdag van gevuld met heel veel liefde!

Hun gehele dag vond plaats op Landgoed de Wolfslaar en dus ook hun voorbereidingen. Alles op 1 locatie maakt het niet alleen heel relaxed voor het bruidspaar maar de gehele dag wordt ook in dezelfde sfeer vastgelegd.

Frank & Rima hadden hun First Look bij de ceremonie en zagen elkaar dus pas echt voor het eerst in de trouwzaal. Echt een heel mooi en bijzonder moment, met alle lieve familie en vrienden om hun heen. De ceremonie was mooi en liefdevol en werd afgesloten met een rozen ceremonie en champagne.

Na de taart en toost was het tijd voor de fotoshoot. Helaas was het gaan regenen buiten en hebben wij ervoor moeten kiezen binnen foto’s te maken. Nu is het landgoed van binnen ook prachtig dus dit geeft ook hele mooie plaatjes!

Na een lekker lang diner was het tijd voor een openingsdans en de feestavond, die we knallend met champagne zijn ingegaan en feestelijk met sterretjes zijn uitgegaan.

Een fantastische dag met een mooi en lief bruidspaar. Van deze dag ook de film bekijken? Klik dan hier.

Van deze dag genoten? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de dag van Tim & Lesley of Martijn & Ellenoor.
Meer van mijn werk is uiteraard te zien in mijn portfolio maar ook op Pinterest of Instagram.

Back to portfolio