Een mooie herfstbruiloft in November. Christian & Bianca trouwden in het mooie najaar, hun favoriete seizoen.
De Herfst… donkere dagen, een warme knus haardvuur en prachtige warme gouden herfstkleuren.

Hun hele trouwdag vond plaats op kasteel de Hooge Vuursche, een 20ste-eeuws buitenhuis in de uitgestrekte bossen tussen Baarn en Hilversum. Heel sfeervol en authentiek.

Het bruidspaar begon hun mooie dag met heerlijk rustig voorbereiden en uiteraard het aankleden. Het was gelukkig droog weer waardoor de First Look bij de fontein kon plaatsvinden, een wens van beide. En hoeveel mooier kan het zijn? Het eerste moment om elkaar te zien, bij de fontein met op de achtergrond het prachtige kasteel. Aansluitend vond de fotoshoot buiten plaats. Hier kwam de herfstbruiloft qua sfeer helemaal tot zijn recht.

Het was niet heel erg warm en het bruidspaar wilde dat de gasten hun nog niet voor de ceremonie zouden zien. Wij gingen dus alvast lekker naar binnen voor de lunch en waar zij zich voordat de ceremonie begon ook nog even konden opfrissen.

Na een geweldige ceremonie, met persoonlijke vows en lieve woorden, was het tijd voor taart en toost. Hierna hebben wij met het bruidspaar nog wat mooie shots gemaakt in en om het kasteel.

De Corona-regels waren al wat meer aangescherpt en doordat iedereen bleef slapen mochten zij met gepaste afstand met elkaar dineren.
Om de dag feestelijk af te sluiten zijn zij door een haag van sterretjes naar het diner gegaan. Onze werkdag zat er hierna op en zijn blij dat wij deze mooie dag mochten meemaken en vastleggen, ook op film. Klik hier om de film te bekijken.

Van deze dag genoten? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de dag van Tim & Lesley of Brian & Mariam.
Meer van mijn werk is uiteraard te zien in mijn portfolio maar ook op Pinterest of Instagram.

Back to portfolio