Een mooie trouwdag in November. Christian & Bianca trouwden in het najaar, hun favoriete seizoen.
De Herfst… donkere dagen, een warme knus haardvuur en prachtige warme gouden herfstkleuren.

Hun hele trouwdag vond plaats op kasteel de Hooge Vuursche, een 20ste-eeuws buitenhuis in de uitgestrekte bossen tussen Baarn en Hilversum. Heel sfeervol en authentiek.

Hun mooie dag begon met heerlijk rustig voorbereiden en het aankleden. Het was droog weer waardoor de First Look bij de fontein kon plaatsvinden, een wens van beide. En hoeveel mooier kan het zijn? Het eerste moment om elkaar te zien, bij de fontein met op de achtergrond het prachtige kasteel. Aansluitend vond de fotoshoot buiten plaats.

Het was niet heel erg warm en het bruidspaar wilde dat de gasten hun nog niet voor de ceremonie zouden zien. Wij gingen dus lekker naar binnen waar zij zich ook nog even konden opfrissen.

Na een geweldige ceremonie, met persoonlijke vows en lieve woorden, was het tijd voor taart en toost. Hierna hebben wij met het bruidspaar nog wat mooie shots gemaakt in en om het kasteel.

De Corona-regels waren al wat meer aangescherpt en doordat iedereen bleef slapen mochten zij met gepaste afstand met elkaar dineren.
Om de dag feestelijk af te sluiten zijn zij door een haag van sterretjes naar het diner gegaan. Onze werkdag zat er hierna op en zijn blij dat wij deze mooie dag mochten meemaken en vastleggen, ook op film. Klik hier om de film te bekijken.

Back to portfolio