Iedere trouwdag is uniek en ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Graag leggen wij naast de fotografie jullie mooie dag ook vast met bewegende beelden. Indien het weer en de locatie dit toelaten behoren zelfs drone beelden tot de mogelijkheden.

Ik werk met een vaste videograaf en wij werken echt als team samen op jullie dag. De videograaf is alleen in combinatie met de fotografie te boeken. Omdat wij alleen maar samenwerken vullen wij elkaar perfect aan. Wij maken voorafgaand aan jullie dag een apart fotoplan voor de fotografie en een videoplan voor de film. Dit levert een fantastische trouwclip op wat een mooie aanvulling is op jullie trouwfoto’s.

Wij maken de films niet volgens een standaard concept. Elke film is uniek en stemmen we af op jullie trouwdag. Vertel me jullie verhaal, vertel me jullie plannen, zo maken we er samen een onvergetelijke dag van!

Hier zijn een aantal voorbeelden om jullie te inspireren. Have fun!

Erik & Iris

Wanneer: September 2019
Locatie: Rotterdam

Van rijden over de Erasmusbrug tot uitwaaien op de kade en een ceremonie in HNY, vond het diner plaats in the Boathouse Kralingen. Allemaal gevolgd door een spetterend feest en een knallend einde… letterlijk!

Klik hier om dit filmpje op youtube te bekijken

Luke & Lisanne

Wanneer: Augustus 2019
Locatie: Bergen op Zoom

De mooie trouwdag van Luke & Lisanne had alles! Van regen, wind en zonneschijn, van wandelen in het bos en heerlijk uitwaaien op het strand, met een lach en een traan, maar vooral… heel, heel veel liefde!

Klik hier om dit filmpje op youtube te bekijken

Jeffrey & Leoni

Wanneer: Juli 2019
Locatie: Rotterdam

Wat was het een eer om de dag van Jeffrey & Leoni te mogen vastleggen. De ceremonie vond plaats in het mooie Wereldmuseum en de dag zijn we geëindigd met een vaartochtje met de watertaxi langs de mooie highlights van Rotterdam.

Klik hier om dit filmpje op youtube te bekijken

Youri & Chantal

Wanneer: Mei 2019
Locatie: Lelystad

Wow wat een bijzondere trouwdag was de dag van Youri & Chantal! Mooi liefdevol en vooral super gaaf! Van voorbereiding tot fotoshoot en ceremonie het was echt een topdag met een knaller van een feestavond!

Klik hier om dit filmpje op youtube te bekijken

Mark & Cherrie

Wanneer: Mei 2019
Locatie: Heerhugowaard

Mark & Cherrie begonnen vol spanning aan hun dag. De first look was op locatie in het park. Zij trouwden in het Poldermuseum in Heerhugowaard. De dag werd afgesloten met een leuk feest in Grandcafé De Heeren. Het was een hele mooie liefdevolle dag!

Klik hier om dit filmpje op youtube te bekijken

Kevin & Ilona

Wanneer: November 2018
Locatie: Kasteel de Schaffelaar

Donderdag 8 november was DE dag van Kevin & Ilona. Zij trouwden in kasteel de Schaffelaar. Het was echt een schitterende trouwdag in de heerlijke herfstzon wat echt een prachtige sfeer gaf! Mooi weer, mooie locatie en vooral een Mooi Bruidspaar! Een dag vol liefde die feestelijk af werd gesloten.

Jim & Odette

Wanneer: Augustus 2018
Locatie: Isola del Garda, Italië

Zij trouwden in het mooie Italië, op het eiland Isola del Garda. Na de First Look tussen de olijfbomen en de fotoshoot in het leuke plaatsje Lazise zijn we met de boot vertrokken naar het eiland midden in het Gardameer. Via de mooie omliggende tuinen kwamen we terecht bij het mooie kasteel. Hier vond de prachtige ceremonie plaats.

Vincent & Fabienne

Wanneer: September 2018
Locatie: Bos & St Joris Doele Schiedam

Vrijdag 21 september trouwden Vincent & Fabienne in het mooie St Joris Doele te Schiedam. Wat een te gekke trouwdag was het! Ze straalden werkelijk de hele dag en waren overal voor in, echt geweldig! De liefde en lol spatte er vanaf! Wij mochten erbij zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en hebben zowel alles op foto als video vastgelegd.

Michael & Ashley

Wanneer: September 2018
Locatie: Schiedam

De dag begon vroeg en alle voorbereidingen werden getroffen om tip top voor de dag te komen. Na de First Look in het park zijn we vertrokken voor de locatiefoto’s in Schiedam. Michael & Ashley wilden een combinatie van natuur en stad. Aansluitend vond de ceremonie plaats in het mooie stadhuis van Schiedam. Na de ceremonie zijn we door Schiedam gevaren om bij Hoppe aan te komen voor het diner en feest.

Spreken de films jullie aan? Willen jullie graag meer informatie of een afspraak maken om de fotografie en videografie te bespreken? Neem dan contact op zodat ik de beschikbaarheid kan checken of een afspraak kan inplannen. Ik hoop jullie te mogen ontmoeten in mijn fotostudio!

Onderstaande prijzen gelden voor bruiloften in 2019/2020.

Goud

8 uur fotografie
– Ongelimiteerd aantal foto’s
– Sneak preview na 2/3 dagen
– Gepersonaliseerde online fotogalery

8 uur videografie
– Filmische trouwclip op eigen gekozen nummer
– Ceremonie 1 take met audio
– Dronebeelden (indien mogelijk!)
€ 2.500

Diamant

12 uur fotografie (incl feestavond)
– Ongelimiteerd aantal foto’s
– Sneak preview na 2/3 dagen
– Gepersonaliseerde online fotogalery

12 uur videografie (incl feestavond)
– Filmische trouwclip op eigen gekozen nummer
– Ceremonie 1 take met audio
– Dronebeelden (indien mogelijk!)
€ 3.250