De meest gestelde vraag aan mij op dit moment…. Mogen bruiloften doorgaan? Jazeker! Hoe? Lees hieronder de richtlijnen en wat we tot nu toe weten en hebben doorgekregen.

Vanaf 1 juli geldt geen bovengrens meer voor het aantal personen dat binnen of buiten bij elkaar komt. Trouwlocaties en horecagelegenheden mogen dus meer dan 100 mensen ontvangen. Uiteraard houdt iedereen wel 1,5 meter afstand. Belangrijk is dus om te allen tijde contact op te nemen met de gemeente, kerk of locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Trouwfeest???
Jullie trouwfeest kan vanaf 1 juli zonder bovengrens voor het aantal gasten doorgaan! Horecagelegenheden mogen meer dan 100 mensen ontvangen, mits ze aan de voorwaarden kunnen voldoen! Kunnen ze dat niet, dan blijft een maximumaantal bezoekers gelden van 100 personen binnen en 250 personen buiten. Overleg dus samen met de trouwlocatie wat de mogelijkheden zijn.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt het annuleren van de bruiloft door het Coronavirus niet meer door bruiloftsverzekeringen gedekt!

Willen jullie de bruiloft alsnog verplaatsen?
Vanaf nu verschilt het dus per leverancier hoe hiermee om gegaan wordt. Vanaf nu geldt bij Mooi Bruidspaar dat het niet zomaar kosteloos kan worden verzet. Neem contact met mij op over nieuwe #inspiratie#alternatieftrouwen en #creatieveoplossingen.

Er kan echt zoveel wel!