Trouwalbums

Een trouwalbum is heel persoonlijk en jullie moeten er je hele leven met veel plezier in terug kunnen kijken. Daarom levert Mooi Bruidspaar alleen unieke, exclusieve en kwalitatief hoogwaardige trouwalbums.

Let op! Deze albums worden alleen geleverd aan klanten van Mooi Bruidspaar en zijn dus niet los te verkrijgen zonder fotografie!

 

Het proces en mijn werkwijze

1. Kies het album dat bij jullie past
2. Kies jullie afwerking voor de cover en de binnenpagina’s
3. Lever de foto’s in die in jullie album verwerkt moeten worden
4. Bekijk jullie album digitaal nadat het door Mooi Bruidspaar is ontworpen
5. Voer eventueel nog enkele wijzigingen door waarna het na jullie akkoord naar de drukker gestuurd kan worden

Voor iedere bruidspaar wordt een specifiek album ontworpen. Voor ieder budget en wens is een trouwalbum verkrijgbaar. Ik heb diverse demoboeken die jullie kunnen bekijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is.


Cover afwerking
Er diverse keuzes voor de cover van het trouwalbum. De keuzes en afwerking zijn onder andere; echt leer, namaakleer, diverse structuren als linnen en metallic, acrylcovers, fotocovers en covers met jullie namen erin gedrukt. Voor de afwerking van de pagina’s in het album is er keus uit; mat of parelmoer fotopapier; mat of glans laminaat, dikke of dunne bladen. Beschikbare formaten zijn o.a. 10×10, 20×15, 20×20, 20×30 (staand of liggend), 25×25, 30×30, 30×40 cm. Jullie kiezen het formaat en geven vervolgens jullie stijl en wensen aan voor de vormgeving en afwerking.

Ik adviseer altijd wel om pas na jullie trouwerij definitief een album te kiezen, zodat je echt met het gevoel van de dag een juiste keuze maakt. Jullie kunnen na de trouwdag een lijstje met foto’s aanleveren die jullie er graag in verwerkt willen hebben. Daar ga ik vervolgens mee aan de slag.

Nadat het album helemaal is opgemaakt maken we een afspraak, zodat jullie het album digitaal kunnen bekijken. Eventuele wijzigingen kunnen we nog doorvoeren en pas na jullie akkoord gaat het fotoalbum naar de drukker! Zo weten jullie zeker dat het trouwalbum helemaal naar jullie wens is en zijn er geen verrassingen achteraf. Zo hebben jullie ook altijd de zekerheid van een prachtig album, waar jullie je hele leven van kunnen genieten!

Hier slechts enkele voorbeelden voor de eerste indruk. Getoonde albums zijn allemaal te bezichtigen in de studio.

 

 

 

 

Trouwalbum Zen Layflat
Dit mooie album is verpakt in een luxe bewaardoos die persoonlijk wordt ontworpen met extra optie voor de dvd met jullie foto’s van de trouwdag aan de binnenzijde. Zeer mooie afwerking en in diverse maten verkrijgbaar. De cover is in meerdere kleuren te bestellen en jullie namen kunnen in zilver of goud op de cover worden gedrukt. Het album zelf heeft mooie dunne bladen die mat of glans laminaat als afwerking hebben.

Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-ZenLayflat-01 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-ZenLayflat-02 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-ZenLayflat-03

 

 

 

 

Trouwalbum Neo Classic
Heel mooi afgewerkt en luxe album met een laminaat afwerking op de binnenpagina’s. Het formaat zoals getoond is A4 staand maar is leverbaar in alle ander formaten zoals gewenst. De box en de cover worden per klant ontworpen en de afwerking kan in glans of mat laminaat. Ook het aantal pagina’s is naar wens af te stemmen. In dit voorbeeld zijn 40 pagina’s opgemaakt.

Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-NeoClassic-01 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-NeoClassic-02 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-NeoClassic-03

 

 

 

 

Trouwalbum Palazzo
Dit fotoalbum is wel leverbaar in meerdere formaten (getoonde formaten zijn 30×40, 25×25 en 10×10 cm) maar alleen in de kleur zwart of wit. Sluit middels een magneet en de foto’s worden op echt fotopapier afgedrukt en verlijmd in het album. U heeft de keuze uit mat, glans of parelmoer fotopapier.

Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Palazzo-01 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Palazzo-02 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Palazzo-03

 

 

 

 

Trouwalbum Classic
Dit trouwalbum heeft talloze mogelijkheden. Bijna alle gewenste formaten zijn beschikbaar, zowel groot als klein, en ook de afwerking van de pagina’s en de cover is naar eigen keuze. Getoond voorbeeld is A4 liggend met mat afgewerkte pagina’s en een structuur afgewerkte cover. Er zijn heel veel andere stalen beschikbaar om uit te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om een fotocover te nemen.

Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Classic-01 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Classic-02 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Classic-03

Classico vierkant fotocover Classico vierkant Presento diversen

 

 

 

 

Trouwalbum Exclusivo
Deze uitvoering is de luxe uitvoering van de Classic trouwalbum. Er is de mogelijkheid tot een acrylcover (zoals getoond) of als een bies van 10 cm. De foto wordt dan achter acryl bevestigd. De binnenkant van de bladen zijn net iets steviger doordat ze met aluminium verdikt zijn. In deze versie is voor parelmoerpapier gekozen waardoor de foto’s een zilver en metallic effect krijgen. Heel mooi en afwijkend van wat standaard verkrijgbaar is aan afwerking van de pagina’s. Mocht u het parelmoerpapier niet mooi vinden kunt u ook kiezen voor de normale glans of mat fotopapier. Het getoonde album is 30×30 cm maar hij is in alle maten leverbaar en het aantal pagina’s is afhankelijk van de hoeveelheid foto’s.

Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Exclusivo-01 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Exclusivo-02 Mooi-Bruidspaar-trouwalbum-Exclusivo-03