Een trouwalbum is heel persoonlijk en jullie moeten er je hele leven met veel plezier in terug kunnen kijken. Daarom levert Mooi Bruidspaar alleen unieke, exclusieve en kwalitatief hoogwaardige trouwalbums.

Let op! Deze albums worden alleen geleverd aan klanten van Mooi Bruidspaar en zijn dus niet los te verkrijgen zonder fotografie!

 

 

 


USB

De standaard usb is een wit doosje met een usb stick met jullie namen erop.
Naar wens zijn de usbdoosjes en usbsticks te personaliseren en in iedere gewenste stijl leverbaar.

Hieronder een overzicht van diverse demodoosjes, boekjes en trouwalbums, allemaal te bezichtigen in mijn fotostudio.

 

Houten doosje ‘Walnut’ met wit bedrukte gepersonaliseerd logo en houten usb stick. Klein cadeauboekje in groen staal ‘sage’ bekleding.

   

 

Mooi linnen doosje met luxe sleutel usb losse afgedrukte foto’s.


   

 

 

 


Albums

Voor iedere bruidspaar wordt een specifiek album ontworpen. Voor ieder budget en wens is een trouwalbum verkrijgbaar. Ik heb diverse demoboeken die jullie kunnen bekijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

    

 


   
   

 


   

Keuze uit dunne of dikke pagina’s met mat laminaat. Diverse coverkleuren en een optie in goud of zilver met jullie namen erin gedrukt.

 


Ultra matte pagina’s met een leren omslag. Uiteaard in diverse formaten leverbaar.

 

 

 

 

Proces en werkwijze
Er zijn heel veel opties voor het trouwalbum. De keuzes beginnen bij de selectie van de foto’s. Jullie leveren na de trouwdag een lijstje met foto’s aan die jullie graag in het album verwerkt willen hebben. Jullie kiezen vervolgens een formaat (beschikbare formaten zijn o.a. 15×15, 20×15, 20×20, 20×30, 30×40 (staand of liggend), 25×25, 30×30, 40×40 cm) en geven vervolgens jullie stijl en wensen aan voor de vormgeving en afwerking. Voor de cover zijn er heel mogelijkheden, jullie kiezen zelf welke cover en afwerking jullie het mooiste vinden. Zo is ieder album uniek.

Dus of jullie nu een romantisch album willen, een minimalistisch of juist stoer album, alles wordt naar jullie stijl en wens aangepast.

Nadat het album helemaal digitaal is opgemaakt maken we een afspraak zodat jullie het album kunnen komen bekijken. Eventuele wijzigingen kunnen we nog doorvoeren en pas na jullie akkoord gaat het fotoalbum naar de drukker. Zo weten jullie zeker dat het trouwalbum helemaal naar jullie wens is en zijn er geen verrassingen achteraf. Zo hebben jullie ook altijd de zekerheid van een prachtig album, waar jullie je hele leven van kunnen genieten!