Trouwalbum

Ieder trouwalbum is uniek en jullie foto’s verdienen een mooi professioneel album.

Een mooi compleet album met naar jullie smaak vormgegeven pagina’s geeft een extra dimensie en een totaal andere beleving aan de foto’s. Door de foto’s mooi te combineren en ze terug te zien in een gedrukt album geeft een authentieker gevoel in plaats van de foto’s alleen maar digitaal te bekijken. Daarom levert Mooi Bruidspaar alleen exclusieve en kwalitatief hoogwaardige trouwalbums. Ieder album is uniek en geheel te personaliseren.

Ik heb diverse leveranciers waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij gaan samen per album alle opties doorlopen en afstemmen.

Een trouwalbum is absoluut niet verplicht en jullie beslissen dit definitief na jullie bruiloft. Jullie hebben inspraak qua foto’s in het album, jullie kiezen het type papier, het formaat en de afwerking voor de cover. Zo wordt het album helemaal naar wens afgestemd.

In mijn fotostudio heb ik diverse demoboeken beschikbaar die te bekijken zijn in het kennismakingsgesprek. Er wordt altijd eerst een offerte gemaakt als jullie het album na de trouwdag definitief hebben uitgezocht.

Op deze pagina vinden jullie een eerste impressie van de te leveren trouwalbums.

Mochten jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd contact opnemen.

Volg mijn werk ook op Instagram of Pinterest.

Deze linnen collectie heeft een eenvoudige maar verfijnde look. Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een tijdloos trouwalbum.

Deze linnen collectie staat bekend om zijn buckram-coating en biedt een breed scala aan kleuren. Deze collectie heeft en een enorme keuze aan gepersonaliseerde aanpassingen. Daardoor is het ook een van de meest veelzijdige albums. Ongetwijfeld een goede keuze voor diegene die houden van een rustieke uitstraling.

Zoals op het voorbeeld is te zien is er de mogelijkheid om jullie namen in bijvoorbeeld goud of zilver in diepdruk op de cover te laten zetten. Een hele gave combinatie met de linnen box die is afgewerkt met een mooie houten zijkant.

Het album wordt speciaal voor jullie vormgegeven.

prijsindicatie

(zoals getoond voorbeeld hierboven)
25 x 25 cm
30 pagina’s
Mat lustre fotopapier
400 grams
Inclusief Vormgeving
Inclusief Box
€ 550

Deze mooie houten collectie heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een rustieke elegantie.

Dit album heeft een uniek ontwerp, gemaakt van een klassieke en duurzame houten structuur gecombineerd met een rug en achteromslag in verschillende coatings, zoals microleer, linnen of leer.

Een hele favoriete collectie. In dit voorbeeld is de cover afgewerkt met een laser gravering. Deze is helemaal te personaliseren. De box is gemaakt van hetzelfde hout met een acryl doorschijnende deksel.

prijsindicatie

(zoals getoond voorbeeld)
30 x 20 cm
40 pagina’s
Mat lustre fotopapier
400 grams
Inclusief Vormgeving
Inclusief Box
€ 700

Deze Classic Collection is met name gebaseerd op een photocover. Geheel te ontwerpen naar ieders wens en stijl maar vooral een hele mooie manier om jullie favoriete herinneringen van jullie dag afgedrukt te zien.

Dit is een collectie zonder grenzen voor alle creativiteit, omdat het opvalt door zijn fotografische omslag en de mogelijkheid heeft om volledig te worden gepersonaliseerd. Dit is een leeg canvas dat wacht om gevuld te worden met de meest speciale momenten van jullie mooie trouwdag.

prijsindicatie

(zoals getoond voorbeeld)
25 x 25 cm
40 pagina’s
Parelmoer 800 grams
Inclusief Vormgeving
Inclusief Photo Box
€ 650

Dit is een collectie ontworpen voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzonder en gedurfd trouwalbum.

Het biedt de mogelijkheid om een ​​afbeelding gedrukt op parelmoerpapier of mat fotopapier op de voorkant te verwerken. Heel mooi en uniek!

Deze collectie biedt uiteraard ook een breed scala aan coatings voor de rug en achteromslag. De perfecte keuze voor bruidsparen die hun herinneringen op een gave manier willen presenteren die zeker zal opvallen.

De box is naar eigen wens en stijl te kiezen.

prijsindicatie

(zoals getoond voorbeeld)
38 x 25 cm
40 pagina’s
Fine Art – ultra matte
400 grams
Inclusief Vormgeving
Exclusief Box
€ 650

Dit is een collectie voor iedereen met een uitgesproken smaak. De premium fluwelen coating zorgt voor de perfecte balans tussen verfijning en zachtheid.

Dit materiaal verandert licht van kleur wanneer het wordt aangeraakt en de zachte afwerking heeft een warme uitstraling.

Een perfecte optie voor bruidsparen die van elegantie houden en niet aarzelen om hun foto’s met enthousiasme durven te tonen.

prijsindicatie

(zoals getoond voorbeeld)
38 x 25 cm
40 pagina’s
Fine Art – Velvet
800 grams
Inclusief Vormgeving
Inclusief Box
€ 700