BRONS

– 8 uur fotografie
– Ongelimiteerd aantal foto’s
– Sneak preview
– Gepersonaliseerde online galery
€ 1150

ZILVER

– 12 uur fotografie
– Ongelimiteerd aantal foto’s
– Fotografie t/m feestavond
– Sneak preview
– Gepersonaliseerde online galery
€ 1500

goud

– 8 uur fotografie + videografie
– Ongelimiteerd aantal foto’s
– Sneak preview
– Trouwfilm 4-6 min
– Gepersonaliseerde online galery
€ 2000

Diamant

– 12 uur fotografie + videografie
– Ongelimiteerd aantal foto’s
– Sneak preview
– Trouwfilm 6-8 min
– Gepersonaliseerde online galery
€ 2500

Veel gestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief trouwalbum?

Nee, de genoemde prijzen zijn voor de fotografie en eventueel film. Een trouwalbum is ook niet verplicht! De prijs voor een trouwalbum is afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de gewenste afwerking. Hiervoor wordt een aparte offerte gemaakt.

Zijn de reiskosten inbegrepen bij de prijzen?

Voor de regio in Zuid Holland worden geen extra reiskosten berekend. Omdat Mooi Bruidspaar landelijk actief is kunnen er eventueel reiskosten berekend worden. Dit is afhankelijk van de trouwlocatie.

Kunnen wij vrijblijvend langskomen?

Jazeker! Als ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum zijn jullie van harte welkom in mijn fotostudio in Vlaardingen. Hiervoor moet wel een afspraak worden ingepland. Jullie kunnen ook doordeweeks ’s avonds bij mij terecht.

Kan ik de uren zelf indelen?

Ja, jullie bepalen zelf de begin- en eindtijd op jullie trouwdag. Vanaf daar gaan we kijken naar jullie dagindeling en wat jullie precies vastgelegd willen hebben. De uren moeten wel aaneengesloten te zijn.

Hoe lang duurt de fotoshoot op onze trouwdag?

Afhankelijk van jullie indeling kan de shoot 1,5 uur of tot 2,5 uur duren. Dit is afhankelijk van de locatie of eventueel meerdere locaties en de eventuele gewenste accessoires. Hoe meer tijd hoe leuker en hoe meer mooiere foto’s we kunnen maken.

Kunnen wij afwijken van de pakketten?

Deze pakketten met bijbehorende prijzen zijn ter indicatie zodat jullie een eerste inschatting kunnen maken. De basis van 8 uur is wel het minimale aantal uur om te boeken. Daarna kan naar wens het aantal uur worden aangepast mocht dat nodig zijn.