De fotoreportage is toch vaak een van de belangrijkste momenten op jullie trouwdag. Jullie staan hierin centraal en samen kiezen we een fotolocatie die bij jullie past. De locatie geeft de sfeer en de uitstraling aan de foto’s. We kijken samen naar welke stijl jullie qua foto’s willen en wat voor ideeën jullie hier zelf bij hebben. Vervolgens wordt er een fotoplan gemaakt waarmee we gaan werken. Naar wens werken we met ook accessoires en speciale persoonlijke items. Denk dan bijvoorbeeld aan champagne, ballonnen, confetti of heliumballonnen.

Uiteraard heb ik een eigen kijk op de bruidsfotografie maar jullie eigen inbreng of ideeën voor de fotoreportage zijn altijd welkom! Ik voldoe graag aan jullie wensen en vertaal jullie gedachten in beeld. Jullie trouwfoto’s moeten jullie geluk en jullie eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Het is namelijk jullie dag en jullie verhaal…

Bekijk hieronder mijn portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden.
Geïnteresseerd in mijn bruidsfotografie? Neem dan contact op om een offerte aan te vragen en even vrijblijvend in mijn fotostudio langs te komen.

 

Styled Shoot; Into the Woods

Deze vintage, romantische, bos-fotoshoot heb ik zelf bedacht en uitgewerkt. Deze shoot is georganiseerd in samenwerking met diverse leveranciers en het is echt zo mooi geworden! Bekijk al deze mooie foto’s met mooie accessoires, gave styling en originele ideeën.
Randall & Amy

Zucht… Een heel mooi bruidspaar, leuke gasten, heerlijk weer, gave locatie… Ingrediënten voor een prachtige dag met een Arubaanse touch.

Tarik & Priscilla

Wat een lief koppel! Zij straalden de hele dag en hebben van ieder moment genoten. Een heerlijke mooie en zeer romantische dag.

Collin & Mandy

JA! Met grote letters! Zij wilde niets liever dan met elkaar trouwen. Werkelijk een fantastische dag. Een dag om naar terug te kijken!
Colin & Shanna

WOW! Wat een werkelijke topdag met een toplocatie, top-sfeer, top-bruidspaar, echt van begin tot eind een geweldige dag!

Jorn & Ilse

Wat een mooie locatie is Kasteel de Haar. Echt een topdag in een fantastische omgeving en sfeer met een stralend bruidspaar de hele dag.

Ricardo & Kelly

Echte liefde! Wat een fantastisch stel met oog voor accessoires en details maar verder… alleen maar oog voor elkaar.
Menno & Laura

1 woord… Magnifique! Echt een magische, mooie, heerlijke, leuke, fantastische dag met dit geweldige bruidspaar. Maserati & Romantiek…

Robert Jan & Roxanne

Oh wat een mooie liefdevolle dag was het met Robert Jan & Roxanne. We hebben onwijs veel lol gehad en de liefde spat er vanaf!

Leendert & Luciënne

Urbexlocatie, vintagestijl, super gave accessoires, Leendert & Luciënne hadden het allemaal! Ondanks de regen echt een fantastische dag.
Duncan & Celine

Ge-Wel-Dig! Echt! Wat een verschrikkelijk mooi, lief, leuk en knap stel! Een mooie, warme, sfeervolle en liefdevolle dag!  

Paul & Susanne

Wat een ongelofelijk tof en stoer bruidspaar was dit! Gave fotolocatie bij de bunkers. Lekker rebels maar oh zo superlief bruidspaar! Just Love.

Wouter & Ellen

WE DO! Romantisch, liefdevol en heel erg gezellig; echt een topdag! Zij trouwden in de Lente in de avond in een romantische tuin. 

Styled Shoot; Blue Like a Dream

Ik heb mee mogen werken aan een hele mooie styled shoot. Deze shoot is georganiseerd in samenwerking met diverse leveranciers en het is een heel mooi resultaat geworden! Bekijk al deze mooie foto’s met mooie accessoires, foto’s met rookpillen op een fantastische locatie in Wilhelminaoord.

Fotoalbum Jorden & Moniek

Fotoalbum Jean-Paul & Mirjam

Fotoalbum Ewout & Esther

Jorden & Moniek

Jorden & Moniek trouwden heel bijzonder ’s avonds in het Wereldmuseum in Rotterdam. Een hele liefdevolle en bijzonder leuke dag!

Jean-Paul & Mirjam

Ondanks de regen was het echt een prachtige dag! Het was een liefdevolle en romantische dag die afgesloten werd met een fantastisch feest.

Ewout & Esther

Een bijzondere dag met een ceremonie op het strand. Leuke sfeervolle settings met ontzettend lieve en leuke mensen.

 

Fotoalbum Wouter & Bianca
Fotoalbum Leon & Liset
Fotoalbum Marijn & Maaike2

Wouter & Bianca

Wouter & Bianca hadden meerdere geweldige locaties! Echt zo mooi! Hun dag was mooi, lief, leuk en heel sfeervol.

Leon & Liset

Wat een te gekke dag was dit! Lekker vol, lekker druk en lekker weer! Wat een feest, wat een emotie en ook nog getrouwd door Dirk Zeelenberg! 1 woord… Wow!

Marijn & Maaike

Zo makkelijk ging de fotoshoot dit stel af al beweerden ze niet ‘fotogeniek’ te zijn. Alles is juist fantastisch mooi geworden!