Bruidsfotografie

De fotoreportage is toch vaak een van de belangrijkste dingen op jullie trouwdag. Jullie staan hierin centraal en we kiezen een locatie die bij jullie past. De locatie geeft de sfeer en de uitstraling aan de foto’s. We kijken samen naar welke stijl jullie qua foto’s willen en wat voor ideeën jullie hier zelf bij hebben. Vervolgens wordt er een fotoplan gemaakt waarmee we gaan werken. Naar wens werken we met ook accessoires en speciale persoonlijke items. Denk dan bijvoorbeeld aan confetti, champagne, ballonnen, confetti of heliumballonnen.

Uiteraard heb ik een eigen kijk op de bruidsfotografie maar jullie eigen inbreng of ideeën voor de fotoreportage zijn altijd welkom! Ik voldoe graag aan jullie wensen en vertaal jullie gedachten in beeld. Jullie trouwfoto’s moeten jullie geluk en jullie eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Het is namelijk jullie dag en jullie verhaal…

Bekijk hieronder mijn portfolio voor mijn werk en om een idee te krijgen van diverse trouwdagen.
Geïnteresseerd in mijn bruidsfotografie? Neem dan contact op om een offerte aan te vragen en even vrijblijvend in mijn fotostudio langs te komen.

 
Wijnand & Stefanie

Wat een dag! Wat een bruidspaar! Wat een feest! Echt een fantastische trouwdag vol liefde, leuke mensen en een knallend feest.

Wouter & Ellen

WE DO! Romantisch, liefdevol en heel erg gezellig; echt een topdag! Zij trouwden in de Lente in de avond in een romantische tuin. 

Leon & Suzanne

It’s a Match! En wat een match! De lol en liefde van dit stel spat echt van de foto’s af. Het was een hele hele mooie dag!

fotoalbum-sander-mariska

fotoalbum-laurens-andrea
fotoalbum-bram-jaimy

Sander & Mariska

Wat een bijzondere dag was het met Sander & Mariska. Vol liefde en emotie! Fantastische fotolocatie bij vliegbasis Soesterberg.

Laurens & Andrea

Wow! Wat een trouwerij. Puur, oprecht en zo liefdevol! Ze trouwden in de boomgaard van de Olmenhorst. Een mooie en relaxte dag!

Bram & Jaimy

Echt een feest was deze trouwdag! Zoveel mooie en leuke momenten met dit geweldig leuke, lieve, fantastische gezin!

fotoalbum-huub-christa

fotoalbum-mathijn-lucinda

fotoalbum-rene-christianne

Huub & Christa

Sfeervolle trouwdag met mooie locaties! Leuke fotolocaties in Rotterdam en getrouwd op een prachtige locatie in Moerkapelle.

Mathijn & Lucinda

Wat was dit stel verschrikkelijk lief samen. Stralende zonnige dag en bruidspaar! Een super leuke dag met romantiek, zon en feest!

René & Christianne

Een bijzonder mooie dag! Letterlijk en figuurlijk. Fantastisch weer een hele mooie ceremonie in de kerk en een geweldige feestavond.

Fotoalbum Jean-Paul & Mirjam

Fotoalbum Ewout & Esther

Fotoalbum Wim & Merel

Jean-Paul & Mirjam

Ondanks de regen was het echt een prachtige dag! Het was een liefdevolle en romantische dag die afgesloten werd met een fantastisch feest.

Ewout & Esther

Een bijzondere dag met een ceremonie op het strand. Leuke sfeervolle settings met ontzettend lieve en leuke mensen.

Wim & Merel

Wat straalde Wim & Merel op deze zonovergoten dag! Wat een leuk stel met een ‘touch of nature’ als thema voor hun bruiloft.

Fotoalbum Wouter & Bianca
Fotoalbum Leon & Liset
Fotoalbum Jorden & Moniek

Wouter & Bianca

Wouter & Bianca hadden meerdere geweldige locaties! Echt zo mooi! Hun dag was mooi, lief, leuk en heel sfeervol.

Leon & Liset

Wat een te gekke dag was dit! Lekker vol, lekker druk en lekker weer! Wat een feest, wat een emotie en ook nog getrouwd door Dirk Zeelenberg! 1 woord… Wow!

Jorden & Moniek

Jorden & Moniek trouwden heel bijzonder ’s avonds in het Wereldmuseum in Rotterdam. Een hele liefdevolle en bijzonder leuke dag!

 

Arien & Meike
Kees & Nynke
Jelmer & Arlette

Ariën & Meike

Dit mooie liefdevolle stel trouwde op het ss Rotterdam in aanwezigheid van familie en vrienden maar vooral hun lieve zoon Luca.

Kees & Nynke

Kees & Nynke trouwden aan het strand in Hoek van Holland. Hun 2 prachtige dochters waren bruidsmeisjes en wat was het een feest.

Jelmer & Arlette

Dit superleuke bruidspaar straalde de gehele dag. Hun trouwdag had een zeer persoonlijke en mooie touch, qua sfeer en aankleding.

Fotoalbum Marijn & Maaike2
Masterslider12
Fotoalbum Onno & Debbie

Marijn & Maaike

Zo makkelijk ging de fotoshoot dit stel af al beweerden ze niet ‘fotogeniek’ te zijn. Alles is juist fantastisch mooi geworden!

Nielson en Gwen

Een bijzondere locatie werd het! De foto’s moesten stoer, bijzonder en vooral ongedwongen zijn. Iets wat zeker is gelukt!

Onno & Debbie

Bij dit lieve stel straalde de liefde er de hele dag vanaf! We hebben het onderste uit de kan gehaald, het was een fantastische dag…en nacht!

Martijn & Linda
Roland & Irene
Radi & Danielle

Martijn & Linda

Met recht een ‘Mooi Bruidspaar’! Wat een fantastische dag met een geweldige locatie en hun leuke kinderen.

Roland & Irene

Deze tot in de puntjes verzorgde bruiloft was een topdag van het begin tot het eind! Wow, wat een geweldig koppel!

Radi & Danielle

Een trouwdag met mooie aankleding, een mooie locatie en alleen maar mooie mensen, maar wel heerlijk ongedwongen, vrolijk en gezellig.

Fotoalbum Wijnand & Lara
Fotoalbum Bas & Anouk
Fotoalbum Arne & Marloes

Wijnand & Lara

Echt een fantastisch bruidspaar! Just Love! En wat een topdag was het. Echt een knalfeest van
’s ochtends vroeg tot ’s ochtends vroeg…

Bas & Anouk

Bas & Anouk trouwden in Arnhem buiten op een hele mooie locatie. Het was stralend weer met een stralend bruidspaar.

Arne & Marloes

Wat een prachtige dag met een prachtig stel, vol liefde en passie! Romantiek, vrolijkheid met aandacht voor details.