Zwangerschap

Je zwangerschap is een bijzonder moment. Deze mooie periode in jullie leven wil je graag vastleggen met mooie foto’s. Een professionele zwangerschapsshoot of reportage kan op een mooie locatie. Voor zo’n fotoshoot op locatie is de omgeving bepalend voor de sfeer en het karakter van de foto.

De fotoshoot vindt meestal plaats tussen de 30-35 weken en alles is afhankelijk van hoe jij je voelt. Wij gaan samen de fotoshoot voorbereiden. Je kunt de shoot alleen doen of je partner en/of kind kan erbij betrokken worden.

Ook interesse in een zwangerschapsshoot? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

Naast zwangerschapsshoot en familieshoots is ook lifestyle film een mogelijkheid.

Lifestyle film of fotografie is het vastleggen van het dagelijkse leven of mooie momenten. Mooi Bruidspaar is er om al die leuke mooie en lieve momenten vast te leggen.

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Meer werk, inspiratie en voorbeelden is te vinden in mijn portfolio en op social media; Instagram & Facebook.

Lifestyle Film

Een mooie ‘Lifestyle film’ van dit fantastische gezinnetje.

Lifestyle film of fotografie is het vastleggen van het dagelijkse leven of mooie momenten. U vindt bij Mooi Bruidspaar de juiste videograaf om die leuke mooie en lieve momenten te laten vastleggen.

Ook interesse in een lifestyle film? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.

Zwangerschapsfilm

In plaats van alleen zwangerschapsfotoshoots maakt Mooi Bruidspaar ook zwangerschapsfilms, aankondigingen of gewoon een mooie lifestyle sfeer clip.

Michael & Ashley zijn ondertussen bevallen van een prachtige dochter, Eowyn.

Ook interesse in een zwangerschapsfilm? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden.