We gaan een 2e trouwseizoen in met nog steeds veel onzekerheid. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan en met iedereen weer een feestje te vieren en dit weer te mogen vastleggen! Maar wanneer en hoe?

Wie had dat gedacht…. dat wij een jaar later nog steeds bezig zijn met het Coronavirus. Het is logisch dat jullie nu vragen hebben over jullie trouwdag voor dit jaar. Het blijft een beetje gekke periode en we kunnen helaas niet in de toekomst kijken maar we kunnen wel proberen in te spelen op de situatie. Ik kan ook niet alle vragen voor jullie in één keer beantwoorden maar hoop hieronder in ieder geval antwoord te geven op de meest belangrijke vragen.

Ik vind het echt heel erg vervelend dat er zoveel onzekerheid is en dat jullie je plannen constant moeten bijstellen. Eerst kon een bruiloft met gemak doorgaan met 50 personen… nu weer 30… een trouwdag met feest of toch zonder feest…. hoe nu verder?

 


Vieren of verplaatsen?

Willen jullie toch nog in 2021 trouwen en willen jullie de bruiloft sowieso door laten gaan? Werk dan in ieder geval 2 opties uit voor de invulling van jullie dag. Vraag mij dan naar alle corona-proof ideeën en mogelijkheden.

Twijfelen jullie of de dag nu wel of niet door kan gaan gaan en denken jullie na over het verplaatsen en eventueel te trouwen in 2022? Lees dan hieronder de informatie die van toepassing is op jullie keuze.


 

Trouwen in Coronatijd

Ik snap echt heel goed als jullie twijfelen om de trouwdag uit te stellen maar er is ook veel wél mogelijk!
Met 30 personen kun je echt een hele mooie intieme bruiloft geven. Vorig jaar heb ik nog voor 20 bruidsparen hun mooie ‘coronaproof- trouwdag’ mogen vastleggen en dit was echt fantastisch!
Een aantal bruidsparen hebben aan het einde van hun dag gekozen voor een lang diner en een aantal bruisparen hebben hun dag opgesplitst met volgend jaar apart een feestavond. Je kunt heel creatief zijn met de invulling van je dag. Niets is onmogelijk.

Hieronder informatie en tips voor trouwen met coronamaatregelen.

Anderhalvemeter
Als jullie je bruiloft door willen laten gaan houd ik uiteraard rekening met de 1,5 meter. Ik kan op afstand fotograferen en sluit mij aan bij jullie wensen.

Gaan jullie buiten trouwen?
Dan is er sowieso genoeg ruimte en kan alles mooi en extra feestelijk worden gestyled met bloemen en andere decoratie.

 

Gaan jullie binnen trouwen?
Zorg dat alle gasten een aangewezen vaste plek hebben. Stelletjes en gezinnen mogen bij elkaar zitten en reserveer enkele plekken eromheen voor mensen die alleen komen. Uiteraard kun je alles mooi opvullen met bloemen en decoratie.

Livestream
Hebben jullie film bij Mooi Bruidspaar geboekt? Dan kunnen wij een livestream verzorgen, zodat jullie de ceremonie kunnen delen met mensen die niet aanwezig kunnen zijn. Eventueel is FaceTime hiervoor ook een optie.

Fotoshoot
Voor de fotoshoot is eigenlijk alles mogelijk. Nagenoeg hebben wij hiervoor niks te maken met de coronamaatregelen. Jullie zijn samen, ik werk op afstand en er kan nog steeds iemand mee om bij de shoot te assisteren. Geen enkel probleem!

Voor de groepsfoto en setjes foto’s kunnen wij creatief omgaan met de afstand. Ik adviseer om de lijst en de groepjes niet te groot te maken. Ook zijn er creatieve oplossingen om de ruimtes op te vullen dmv bloemen of een houten hart bijvoorbeeld.

Verplaatsing bruiloft


Ik begrijp echt ieder bruidspaar die het nu niet zien zitten om te gaan trouwen en probeer zo flexibel mogelijk te zijn en met iedereen mee te denken. Mocht vanwege de maatregelen rondom het coronavirus jullie bruiloft niet door kunnen gaan, dan kunnen jullie je trouwdag kosteloos verplaatsen naar een nieuwe beschikbare datum.

 
Ik heb een actueel overzicht gemaakt van de reeds geboekte data voor 2021 en 2022, check dus mijn webpagina voor de beschikbaarheid. Hier kunnen jullie direct kijken of jullie nieuwe datum beschikbaar is.

 

CHECK BESCHIKBAARHEID

Definitief besloten? Geef het door en we zetten de nieuwe datum vast.

Verplaatsen maar nog geen nieuwe datum?

Dan vraag ik jullie een 2e aanbetaling te betalen. Hiervoor ontvangen jullie een voucher. Deze voucher wordt dan verrekend op het moment dat jullie wel een nieuwe beschikbare trouwdatum boeken.

Annulering


Mochten jullie een nieuwe datum kiezen waarop Mooi Bruidspaar niet meer beschikbaar is dan resulteert dit in een annulering. Ik ben dan ook helaas genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen.

 

Ik hoop natuurlijk dat alles gewoon doorgaat zoals gepland en dat wij snel weer van alle mooie trouwdagen kunnen gaan genieten.
 
Lieve Bruidsparen,
Keep Calm
Stay Safe
& Celebrate Love

 

Hopelijk proosten wij snel op jullie mooie dag!

 

Liefs Chantal