Highlights

Hier op deze pagina vindt u mijn portfolio highlights; een mooi overzicht van verschillende trouwerijen die ik heb mogen vastleggen. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen stijl en verhaal. Dit probeer ik dan ook zo goed mogelijk vast te leggen. Ik wil ook dat ieder bruidspaar met veel plezier en gevoel terug kan kijken op een mooie reportage. Dat wil ik graag laten zien in mijn reportages. Op de pagina portfolio kunnen jullie een complete dag bekijken van een bruidspaar.

Met een goede voorbereiding, een goede planning en met vooral een ontspannen sfeer moet het een dag worden om nooit te vergeten! Met foto’s die jullie terugbrengen naar die mooie, leuke, lieve en soms emotionele momenten. Op deze pagina portfolio highlights kunnen jullie selecteren op een deel van de dag. Zo hoop ik jullie een goede indruk te geven van wat jullie te wachten staat en ook jullie ideeën en inspiratie te geven.

Hebben jullie na het zien van mijn portfolio highlights verder interesse? Om te zien of wij matchen nodig ik jullie graag vrijblijvend uit in mijn fotostudio. We bespreken jullie wensen, mijn werkwijze en wie weet nog wat leuke nieuwe ideeën. Na afloop is het aan jullie de keuze of ik deel mag uitmaken van jullie grote dag.

Graag hoor ik op welke datum jullie gaan trouwen. Ik kijk er naar uit om er samen een onvergetelijke dag van te maken en jullie onvergetelijke trouwfoto’s te bezorgen.

Hebben jullie al nagedacht over videografie?

Ik hoop dat jullie met deze highlights een goede indruk hebben van de reportage van jullie trouwdag. Naast fotografie kan ook alles op video worden vastgelegd.

Ik werk met een vaste videograaf en wij werken dan als team samen op jullie mooie dag. De videograaf is alleen in combinatie met de fotografie te boeken. Omdat wij alleen maar samenwerken vullen wij elkaar perfect aan. Wij maken voorafgaand aan jullie dag een apart fotoplan voor de fotografie en een videoplan voor de film. Dit levert een fantastische trouwclip op wat een mooie aanvulling is op jullie trouwfoto’s.

Wij maken de films niet volgens een standaard concept. Elke film is uniek en stemmen we af op jullie trouwdag.
Vertel me jullie verhaal, vertel me jullie plannen, zo maken we er samen een onvergetelijke dag van, in foto & film!

Bekijk ons portfolio van film hier.

Volg mij ook op Instagram of Pinterest.