By

De laatste dagen voor jullie trouwdag zijn vaak volgepland en redelijk stressvol :). Hier een paar tips die je op weg kunnen helpen om ontspannen aan je trouwdag te kunnen beginnen.

  1. Neem een paar dagen voor je bruiloft vrij
    Aan 1 dag heb je niet genoeg om alles nog even door te nemen en te regelen. Je hebt altijd van die ‘laatste-moment-dingetjes’ waar je ook even de tijd voor moet nemen. Je kunt ook lekker op je laatste dag een massage, manicure of saumadagje plannen zodat je helemaal relaxed en opgeladen bent.
  2. Ruim je huis op
    Buiten dat dit een heerlijke therapie is om te ontspannen hoef je je er op de trouwdag ook geen zorgen meer over te maken. Het is ook goed voor de fotografie aangzien er vaak van de eerste momenten al foto’s worden gemaakt. Het ziet er toch veel mooier uit op je foto’s als er geen wasgoed, lege dozen of andere rommeltjes op de achtergrond staan. Denk ook even aan hets choonmaken vand e spiegels.
  3. Zet al je trouwbenodigdheden alvast bij elkaar
    Je moet aan een heleboel dingen denken voor je trouwdag. Zo heb je altijd een heleboel losse spulletjes mee te nemen zoals bijvoorbeeld; deodorant, lipstick/lipgloss, een eventueel lunch tasje, schoonmaakdoekjes voor eventuele vlekken, pepermuntjes (geen kauwgom want dat zie je op de foto’s en moet je altijd weer weggooien!), spullen en accessoires voor de fotoshoot en eventuele bedankjes/cadeautjes voor gasten of getuigen. Zet een doos of tas een week van tevoren in een kamer klaar en zet daar alvast alles in wat je mee moet nemen zodat je dit van je lijst af kan schrappen en er niet meer aan hoeft te denken en het niet meer kan vergeten!
 

Reageer

elf − vier =