Fotocadeaus

Er zijn heel veel leuke fotocadeaus te verkrijgen om zelf te houden of weg te geven. Denk aan mini fotoboekjes, lijstjes en fotoproducten. Hieronder een aantal voorbeelden.

Let op! Deze fotoproducten worden alleen geleverd aan klanten van Mooi Bruidspaar en zijn dus niet los te verkrijgen zonder fotografie!

 

 

 

USB fotobox
Deze mooie USB fotobox is zeer mooi afgewerkt een een luxe uitvoering voor de aanlevering van de trouwfoto’s. Er zijn meerdere stoffen beschikbaar en de kleur van het lint is ook naar wens af te stemmen.

Foto voorbeeld 3 - MB Foto voorbeeld 2 - MB Foto voorbeeld 1 - MB

 

 

 

 

Acryl Fotoblok
Een massief acrylbok van 3 cm dikte, waar op de achterzijde een foto is aangebracht. Leverbaar in de formaten 13×18, 15×15, 15×20, 20×20 cm.

Acryl fotoblok 01 Acryl fotoblok 02Acryl fotoblok 04

 

 

 


Accordeon fotoboekje

Een fotoboekje met 6 foto’s van 10×10 cm in de vorm van een accordeon met aan de voor- en achterzijde een luxe cover in de kleuren zwart of zilver. De foto’s worden geprint op luxe mat of glanzend fotopapier.
Accordeon fotoboekje 01 zilver Accordeon fotoboekje 01 zwart

 

 

 


Acryl fotoboekje

Dit fotoboekje is geschikt voor 10 foto’s voor de binnenkant en 2 foto’s voor de cover van 13×18 cm. De binnenkant heeft mooie dikke zwarte bladen waar de foto’s op verlijmd zijn. De foto’s worden gedrukt op mat fotopapier.

Acryl fotoboekje 01 Acryl fotoboekje 03Acryl fotoboekje 04

 

 

 


Mini luxe fotoalbum

Dit mooie vierkante fotoboekje van 10 x 10 cm is te bestellen in zwart en wit en is geschikt voor 12 foto’s. Leuk om mee te nemen in je tas of om als cadeau weg te geven. De binnenkant is voorzien van mooie dikke bladen en een mooie luxe afwerking van stof. De foto’s worden op mat fotopapier gedrukt.

Mini palazzo 01 Mini palazzo 03Mini palazzo 04