By

1. Neem de tijd

Tijdens de trouwreportage worden de belangrijkste en mooiste foto’s van jullie trouwdag vastgelegd. Helaas wordt de ingeplande tijd hiervoor heel erg onderschat. Neem daarom de tijd en plan ongeveer 1,5 tot 2 uur in, zodat je zeker weet dat je de meest bijzondere foto’s kan maken!

2. Neem iemand extra mee

Behalve extra tijd is het ook handig om een extra persoon in te schakelen tijdens de trouwreportage. Hij of zij kan namelijk altijd even je jurk goed leggen en diverse accessoires aangeven of vasthouden. Ook is het heel fijn als diegene de (eventuele) kinderen kunnen vermaken als de fotograaf foto’s van het bruidspaar aan het maken is!

3. Match je stijl met de fotolocatie

Om een prachtige trouwreportage te maken raadt Chantal van Mooi Bruidspaar aan om dicht bij jezelf te blijven. Houden jullie van een romantische sfeer, kies er dan voor om een trouwreportage te maken met veel natuur. Houden jullie van een stoere uitstraling, zorg dan voor mooie en strakke achtergronden. Extra tip: Zoek alvast inspiratie op en bespreek deze met de fotograaf.

4. Accessoires toevoegen

Mooi Bruidspaar vindt het belangrijk om leuke en spontane momenten te creëren. Om wat leven in de foto’s te brengen, zijn accessoires heel handig! Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, bellenblaas of slingers. Misschien hebben jullie ook hele persoonlijke accessoires, dan zijn die natuurlijk ook super tof om mee te nemen in de trouwreportages.

5. Wees reëel

And last but not least: Wees realistisch! We snappen dat je als bruid heel Pinterest afsnuffelt naar de leukste trouwreportages, maar in het echte leven kan het soms anders gaan. Wees dus voorbereid op eventuele verandering, maar probeer vooral te genieten!

 

Reageer

15 − negen =