Boudoir fotografie is een romantische fotoshoot met een sexy randje. Een fotoshoot als deze is bedoeld om je man mee te verrassen en om jezelf helemaal op en top vrouw te voelen! Het is een bijzondere ervaring en zo mooi om op terug te kijken! Je man (of aanstaande man) zal zeer verrast zijn en ook jij zal versteld staan van jezelf en van het resultaat. Echt waar!

Het lijkt misschien heel eng en dat begrijp ik uiteraard. Het is natuurlijk ook heel spannend en je weet niet precies wat je te wachten staat. Het is de bedoeling dat het een leuke dag wordt en dat je je op je gemak voelt zodat we samen een prachtig eindresultaat neer kunnen zetten. We bespreken van tevoren wat je in gedachten hebt en de stijl van de foto’s. Hier stemmen we je lingerie en de accessoires op af. Je geeft zelf aan hoever je wilt gaan en wat je voor ogen hebt. Het draait tenslotte om jou! Ik help je tijdens de hele fotoshoot met de poses en je kunt uiteraard meekijken met de gemaakte foto’s.

De fotoshoot ziet er als volgt uit:
Eerst beginnen we lekker ontspannen met een kopje thee of koffie om alles even door te nemen De visagiste gaat vervolgens aan de slag met je make-up en haar zodat de look past bij de stijl en je prachtig uitkomt op de foto’s. Vervolgens kleed je je om en gaan we aan de slag met de foto’s. De shoot duurt ongeveer 3 uur in totaal.

Kosten:
Optie 1 kost €199 en is in de fotostudio zonder visagiste, met eigen lingerie en accessoires.
Optie 2 kost €399 en vindt plaats op een speciale locatie (vaak de bruidssuite) zoals bijvoorbeeld het prachtige Huis de Voorst in Eefde, met visagiste en accessoires naar keus. Je ontvangt de mooiste foto’s bewerkt en in hoge resolutie. Naar wens zijn er mogelijkheden om de foto’s aangeleverd te krijgen op USB of om de shoot uit te breiden met een klein fotoalbum. Dit is tegen een meerprijs en afhankelijk van je wensen en keuzes. Neem contact op om je fotoshoot in te plannen of om meer informatie te ontvangen. Bekijk hieronder een aantal foto’s om een impressie te krijgen van de stijlen en de fotoshoot.