Boudoir

BR7A3701-4

Boudoir fotografie is een romantische fotoshoot met een sexy randje. Een fotoshoot als deze is bedoeld om je vriend of (aanstaande) man mee te verrassen en om jezelf helemaal op en top vrouw te voelen! Boudoir is een bijzondere ervaring en de foto’s zijn zo mooi om op terug te kijken! Je vriend of aanstaande zal zeer verrast zijn en ook jij zal versteld staan van jezelf en van het resultaat. Echt waar!

Boudoir lijkt misschien heel eng en dat begrijp ik uiteraard. Het is natuurlijk ook heel spannend en je weet niet precies wat je te wachten staat. Het is de bedoeling dat het een leuke dag wordt en dat je je op je gemak voelt zodat we samen een prachtig eindresultaat neer kunnen zetten. We bespreken van tevoren wat je in gedachten hebt en de stijl van de foto’s. Hier stemmen we je lingerie en eventueel de accessoires op af. Je geeft zelf aan hoever je wilt gaan en wat je voor ogen hebt. Het draait tenslotte om jou! Ik help je tijdens de hele boudoir fotoshoot met de poses en je kunt uiteraard meekijken met de gemaakte foto’s.

Kosten:
Locatie bruidssuite of landgoed €499
Deze shoot vindt plaats op een speciale locatie (vaak de bruidssuite) zoals bijvoorbeeld het prachtige Huis de Voorst in Eefde, met visagiste en accessoires naar keuze. Je ontvangt de mooiste foto’s bewerkt en in hoge resolutie.

Neem contact op om je fotoshoot in te plannen en te vragen naar de beschikbare data’s. Bekijk hieronder een aantal foto’s om een impressie te krijgen van de stijlen en de fotoshoot.

 

Volg mij ook op Instagram of Pinterest.