Dit wordt één van de mooiste dagen uit jullie leven en hierbij hoort een fotograaf (en eventueel videograaf) die bij jullie past. Want als de klik er is zul je zien dat er ruimte is voor mooie, liefdevolle en spontane momenten. 

Graag hoor ik op welke datum jullie gaan trouwen. Om te zien of wij matchen plannen wij eerst een videogesprek in. We bespreken jullie wensen, mijn werkwijze en wie weet nog wat leuke nieuwe ideeën. Na afloop is het aan jullie de keuze of ik deel mag uitmaken van jullie grote dag.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om er samen een onvergetelijke dag van te maken!

Met heel erg veel trots kan ik nu meedelen dat ik voor de Bruids Foto Award 5x genomineerd ben!

Stemmen kan tot en met 18 augustus 2023 via onderstaande link:

https://www.bruidenbruidegom.nl/bfa-stemmen/

Ik weet hoe belangrijk het is dat de foto’s weerspiegelen wie jullie zijn. Jullie persoonlijkheid, verhaal, geluk en liefde vormgegeven in een serie prachtige foto’s, daar ga ik voor!

heading onvergetelijke momenten

Het is mijn passie om jullie mooiste, leukste, liefste en gekste momenten vast te leggen… juist die momenten die leiden tot de allermooiste foto’s… en films! Want dat kan ook, jullie dag laten filmen. Dan kom ik met de videograaf samen als team jullie dag compleet vastleggen.

bruidsfoto's onvergetelijk 02

FILM

Jullie wensen in combinatie met mijn inbreng vertaal ik naar beelden om een leven lang trots op te zijn en van na te kunnen genieten! Vanaf jullie voorbereidingen t/m jullie feestavond.

Mooi Bruidspaar morning details

Uiteraard is het ook mogelijk om andere gave fotoshoots te boeken.

Geïnteresseerd of hier meer van bekijken? Kijk dan op onderstaande pagina’s.

Mooi Bruidspaar - couple shoot 03